اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 29 شهريور ماه 1397
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 25 شهريور ماه 1397 ساعت: 12:1:31

افزایش نرخ های قهوه، کاکائو و پنبه و افت بهای شکر در بورس نیویورک

افزایش نرخ های قهوه، کاکائو و پنبه و افت بهای شکر در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات روز دوشنبه مورخ 26 فوریه بورس نیویورک نرخ قهوه برای تحویل در ماه مه افزایش یافت، نرخ بالای مذکور مبنای معاملات آغاز روز سه شنبه در بورس مذکور است.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 اسفند 1396ساعت انتشار : 7:0:4
مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات روز دوشنبه مورخ 26 فوریه بورس نیویورک نرخ قهوه برای تحویل در ماه مه افزایش یافت، نرخ بالای مذکور مبنای معاملات آغاز روز سه شنبه در بورس مذکور است.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذ «فود پرس»، از این رو انتظار می رود بازار پر رونق قهوه در آینده نزدیک ادامه یابد اگر در ماه مه قیمت این محصول از سطح بالای ماه ژانویه فاصله گرفته و کم تر گردد نقطه حمایت آن نیز تنزل می یابد. دامنه نوسان نرخ مذکور بین هر پوند 121.25 تا 122.70 سنت آمریکا بود.در روز مذکور قیمت کاکائو نیز افزایش یافت و رشد قیمت آن مبنائی برای آغاز معاملات روز سه شنبه بود. بر میزان خریدها در روز دوشنبه افزوده شد. اگر نرخ ماه مه به روند صعودی ادامه دهد از نرخ پایین دسامبر فاصله می گیرد و به سطح بالای نرخ های ماه نوامبر می رسد. قیمت پایان معاملات روز دوشنبه اندکی از میانگین متحرک بیست روزه ان پایین تر بود. نرخ محصول مذکور در روز دوشنبه بین هر تن 2160 تا 2220 دلار در نوسان بود.نرخ شکر برای تحویل در ماه مه به تدریج کاهش یافت. میانگین نرخ مذکور مبنائی برای آغاز روز سه شنبه بود. اگر قیمت ماه مه روند صعودی را از سر گیرد و از قیمت پایین ماه ژانویه فاصله پیدا کند میانگین متحرک از سطح هر پوند 13.94 سنت عبور خواهد کرد. نرخ شکر درجه 2 در روز مذکور در دامنه هر پوند 13.44 - 13.40 سنت نوسان داشت.بر قیمت پنبه نیز در بورس مذکور افزوده شد و نرخ تحویل در ماه مه از قیمت پایین ماه فوریه فاصله گرفت.دامنه نوسان قیمت پنبه هر پوند 81.72 تا 82.15 سنت بود.