اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:47

خوردن گوشت قرمز ریسک ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد

خوردن گوشت قرمز ریسک ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد

شفاآنلاین:تغذیه>طبق پژوهش جدید محققان، ماده شیمیایی مضر موجود در گوشت قرمز موجب افزایش ریسک بروز نارسایی قلبی می شود.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 اسفند 1394ساعت انتشار : 16:2:57
شفاآنلاین:تغذیه>طبق پژوهش جدید محققان، ماده شیمیایی مضر موجود در گوشت قرمز موجب افزایش ریسک بروز نارسایی قلبی می شود.