به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، چای شکسته، برگی، قلمی و انواعی که از برگچههای بالایی بوته چای تهیه شده باشد، بهترین انواع چای سیاه محسوب میشود و بر عکس، چای کله مورچه و باروتی، چای درجه ۳ است و کیفیت و ارزش تغذیهای چندانی ندارد.
منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 مهر 1395ساعت انتشار : 11:42:42به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، چای شکسته، برگی، قلمی و انواعی که از برگچههای بالایی بوته چای تهیه شده باشد، بهترین انواع چای سیاه محسوب میشود و بر عکس، چای کله مورچه و باروتی، چای درجه ۳ است و کیفیت و ارزش تغذیهای چندانی ندارد.