اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 28 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:57

استان اصفهان رتبه نخست کشوری واحدهای مرغداری گوشتی کشور

استان اصفهان رتبه نخست کشوری واحدهای مرغداری گوشتی کشور

استان اصفهان با دارا بودن حدود یکهزار و 850 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت حدود 35 میلیون قطعه، رتبه نخست کشوری تعداد واحدهای مرغداری گوشتی کشور را به خود اختصاص داده است. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی اصفهان، این استان همچنین با تولید سالانه 160 هزار تن گوشت مرغ، رتبه دوم تولید گوشت مرغ را داراست. این استان، با دارا بودن تعداد 80 واحد پرورش بوقلمون گوشتی به ظرفیت 600 هزار قطعه و تولید 8 هزار تن گوشت بوقلمون در سال مقام نخست و با تعداد 180 واحد مرغداری تخمگذار به ظرفیت 2/9 میلیون قطعه و تولید 95 هزار تن تخم‌مرغ در سال رتبه دوم کشوری و در تولید گوشت و محصولات شترمرغ رتبه دوم کشور را داراست. همچنین در تعداد کلنی زنبورعسل با 821 هزار کلنی مقام اول کشور را داراست. بنابه این گزارش، استان اصفهان به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در تولید گوشت مرغ ویژه بدون مصرف آنتی‌بیوتیک با تولید حدود 2 هزار تن گوشت مرغ ویژه در سال است. همچنین یکی از پنج مرکز اصلاح نژاد و تکثیر مرغ بومی کشور در این استان واقع شده که این مرکز با تولید بیش از یک میلیون و یکصد هزار قطعه جوجه یکروزه و توزیع در سطح کشور مقام نخست را به خود اختصاص داده است.

منبع خبر : وزارت جهاد کشاورزی - روابط عمومیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 بهمن 1394ساعت انتشار : 13:23:43
استان اصفهان با دارا بودن حدود یکهزار و 850 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت حدود 35 میلیون قطعه، رتبه نخست کشوری تعداد واحدهای مرغداری گوشتی کشور را به خود اختصاص داده است. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی اصفهان، این استان همچنین با تولید سالانه 160 هزار تن گوشت مرغ، رتبه دوم تولید گوشت مرغ را داراست. این استان، با دارا بودن تعداد 80 واحد پرورش بوقلمون گوشتی به ظرفیت 600 هزار قطعه و تولید 8 هزار تن گوشت بوقلمون در سال مقام نخست و با تعداد 180 واحد مرغداری تخمگذار به ظرفیت 2/9 میلیون قطعه و تولید 95 هزار تن تخم‌مرغ در سال رتبه دوم کشوری و در تولید گوشت و محصولات شترمرغ رتبه دوم کشور را داراست. همچنین در تعداد کلنی زنبورعسل با 821 هزار کلنی مقام اول کشور را داراست. بنابه این گزارش، استان اصفهان به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در تولید گوشت مرغ ویژه بدون مصرف آنتی‌بیوتیک با تولید حدود 2 هزار تن گوشت مرغ ویژه در سال است. همچنین یکی از پنج مرکز اصلاح نژاد و تکثیر مرغ بومی کشور در این استان واقع شده که این مرکز با تولید بیش از یک میلیون و یکصد هزار قطعه جوجه یکروزه و توزیع در سطح کشور مقام نخست را به خود اختصاص داده است.