۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۴۸
کد خبر: 82166014
T T
۰ نفر

روند نزولي قيمت مرغ در مازندران

۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۴۸
کد خبر: 82166014
روند نزولي قيمت مرغ در مازندران

ساري-ايرنا- توزيع مرغ منجمد و ايجاد بازار هاي عرضه مستقيم ، كاهش سه تا چهارهزار ريالي هر كيلوگرم قيمت مرغ را در اين استان در روز جاري به دنبال داشته است.

به گزارش خبرنگارايرنا از بازارهاي عرضه مرغ درسطح شهر ساري مركز استان و شهرهاي اطراف قيمت هر كيلوگرم مرغ در روز جاري در اين خطه شمال كشور در مقايسه با روز گذشته بين چهار تا شش هزار ريال ارزانتر شد.
براساس اين گزارش هم اكنون قيمت هر كيلوگرم مرغ كشتا روز آماده طبخ در مازندران 82 هزار و 500 تا 83 هزار ريال است كه اين نرخ در روزهاي گذشته بين 85 تا 87 هزار ريال در هر كيلوگرم در نوسان بود.
متوليان امر توزيع و توليد مرغ در مازندران پيش بيني مي كنند در روزهاي آينده با ورود مرغ جديد به بازار و توزيع اين مواد پروتئيني قيمت مرغ به نرخ تعديلي 75 تا 78 هزار ريال برسد.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي مازندران گفت كه براي تعديل قيمت مرغ در بازار، توزيع مرغ منجمد در سطح فروشگاه هاي زنجيره اي، كاركنان دولت، تعاون روستايي و فروشگاه هاي آزاد بدون محدوديت شروع شد.
علي رضاعطايي نژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگارايرنا افزود : مرغ منجمد با نرخ 53 هزار ريال در اين فروشگاه ها براي عرضه به مصرف كنندگان توزيع شده و اين روند تا تعديل قيمت ادامه خواهد داشت.
وي گرماي تابستاني و كاهش جوجه ريزي را دليل اصلي بر افزايش قيمت مرغ در اين استان همانند ساير استان هاي كشور اعلام كرد.
رئيس هيات مديره اتحاديه سراسري مرغ كشور علت گراني قيمت مرغ را در روزهاي اخير افزايش دما و كاهش ميزان جوجه ريزي دانست و گفت: درروزهاي آينده با ورود مرغ جديد به بازارو كاهش ميزان مصرف قيمت ها شكسته مي شود.
حسن زاده افزود : با روند افزايش تمايل براي جوجه ريزي در مرغداران، احتمال مي رود قيمت اين مواد پروتئيني دراوايل مهرماه به ميزان قابل توجهي كاهش يابد.
وي قيمت تعديلي مرغ را در بازار 75 تا 78 هزار ريال اعلام كرد و اضافه كرد : اتحاديه مرغداران آمادگي ايجاد بازار عرضه مستقيم فروش اين مواد پروتئيني را با اين نرخ در سراسر كشور دارد.
دركشور24 هزارواحد مرغداري داراي مجوز رسمي با توليد سالانه دو ميليون تن گوشت سفيد فعاليت دارند كه ظرفيت نهايي اين واحدها تا دو ميليون و 500 هزار تن قابل افزايش است.
مازندران به عنوان قطب توليد گوشت مرغ حدود 11 درصد از توليد اين مواد پروتئيني را در كشور بر عهده دارد كه با ظرفيت هاي موجود مي تواند تا 20 درصد ميانگين توليد كشور افزايش دهد.
6982/1899

سرخط اخبار استان‌ها