گروه صنعتی و پژوهشی زر در جایگاه داوری علمی قرار گرفت

استارت آپ صنعت غذا با حضور داورانی از گروه صنعتی و پژوهشی در مرکز آموزش علمی کاربردی کارخانه قند برگزار شد و در جایگاه داوری علمی قرار گرفت.

به گزارش خبر آنلاین،استارت آپ صنعت غذا با عنوان رویداد شتاب صنایع غذایی با حضور داورانی از گروه صنعتی و پژوهشی زر در مرکز آموزش علمی کاربردی کارخانه قند کرج برگزار شد. در این رویداد دکتر آرش ارشادی و دکتر بهاره برهانی از مرکز دانش بنیان زر، در جمع داوران، ایده های کاربرد قند و جایگزین های شکر را داوری کردند. این استارت آپ به منظور بررسی ایده های کارآفرینانه دانشجویان برگزار شد. گفتنی است پالایشگاه غلات زر نیز به عنوان بزرگترین تولیدکننده قند مایع حاصل از ذرت در نمایشگاه برگزار شده در این رویداد حضور داشت.

 

48

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 687048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =