به گزارش ايرنا از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي ايلام، پويا احمدي در كلاس آموزشي بيماري هاي غير واگير اظهار كرد: بيماري هاي غير واگير مهمترين عامل مرگ و مير در كشور محسوب مي شوند.
وي توضيح داد: با تغذيه مناسب مي توان از بسياري از بيماري هاي غير واگير از جمله سكته هاي قلبي و مغزي، بسياري از سرطان ها، پرفشاري خون، چاقي، ديابت و افزايش وزن جلوگيري كرد.
احمدي افزود: يكي از مهمترين عوامل خطر ابتلاي به اين بيماري ها تغذيه نامناسب و مصرف زياد قند، نمك و چربي است كه بايد به مصرف درست آن توجه شود.
وي در رابطه با مصرف زياد نمك در بين خانواده ها گفت: بدن علاوه بر ميزان نمكي كه روزانه در طبخ غذا استفاده مي شود مقداري نمك هم از طريق نان، انواع سس ها و ديگر مواد غذايي دريافت مي كند كه توجه نكردن به ميزان نمك مصرفي مي تواند خطر ساز باشد.
مسئول واحد تغذيه شبكه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشكي ايلام اصلاح الگوي مصرف مواد غذايي خانواده و توجه به سلامت غذايي كودكان را مهمترين عامل رسيدن به جامعه عاري از بيماري هاي غيرواگير برشمرد.
به گزارش ايرنا، در اين كلاس آموزشي ميزان استاندارد مصرف نمك، قند و چربي و مقدار مصرف آنها در وعده هاي غذايي مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
اين كلاس آموزشي (با شعار بسيج اطلاع رساني قند ،نمك و چربي) توسط واحد تغذيه شبكه بهداشت و درمان شهرستان ايوان و همكاري امور بانوان فرمانداري براي بانوان شاغل در ادارات اين شهرستان برگزار شد.
7177/9002
ايلام - ايرنا - مسئول واحد تغذيه شبكه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشكي ايلام گفت: 76 درصد كل بيماري ها در كشور بيماري غير واگير هستند.
سرخط اخبار استانها
-
هفت قربانی سیلاب اخیر در خراسان رضوی را امدادگران هلال احمر پیدا کردند
مشهد-ایرنا- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی گفت: امدادگران…
-
سد البرز سرریز کرد
ساری - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران گفت: ذخیره آب در…
-
سد کلان ملایر سرریز شد+ فیلم
همدان- ایرنا- سد کلان ملایر با حجم آبی ۴۵ میلیون مترمکعب به عنوان…
-
تحقق وعده آبی استاندار آذربایجان شرقی
تبریز - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجانشرقی گفت: به دنبال…