۳۰ دی ۱۳۹۴، ۱۰:۱۵
کد خبر: 81928278
T T
۰ نفر
76 درصد كل بيماري ها در ايران بيماري غير واگير هستند

ايلام - ايرنا - مسئول واحد تغذيه شبكه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشكي ايلام گفت: 76 درصد كل بيماري ها در كشور بيماري غير واگير هستند.

به گزارش ايرنا از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي ايلام، پويا احمدي در كلاس آموزشي بيماري هاي غير واگير اظهار كرد: بيماري هاي غير واگير مهمترين عامل مرگ و مير در كشور محسوب مي شوند.
وي توضيح داد: با تغذيه مناسب مي توان از بسياري از بيماري هاي غير واگير از جمله سكته هاي قلبي و مغزي، بسياري از سرطان ها، پرفشاري خون، چاقي، ديابت و افزايش وزن جلوگيري كرد.
احمدي افزود: يكي از مهمترين عوامل خطر ابتلاي به اين بيماري ها تغذيه نامناسب و مصرف زياد قند، نمك و چربي است كه بايد به مصرف درست آن توجه شود.
وي در رابطه با مصرف زياد نمك در بين خانواده ها گفت: بدن علاوه بر ميزان نمكي كه روزانه در طبخ غذا استفاده مي شود مقداري نمك هم از طريق نان، انواع سس ها و ديگر مواد غذايي دريافت مي كند كه توجه نكردن به ميزان نمك مصرفي مي تواند خطر ساز باشد.
مسئول واحد تغذيه شبكه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشكي ايلام اصلاح الگوي مصرف مواد غذايي خانواده و توجه به سلامت غذايي كودكان را مهمترين عامل رسيدن به جامعه عاري از بيماري هاي غيرواگير برشمرد.
به گزارش ايرنا، در اين كلاس آموزشي ميزان استاندارد مصرف نمك، قند و چربي و مقدار مصرف آنها در وعده هاي غذايي مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
اين كلاس آموزشي (با شعار بسيج اطلاع رساني قند ،نمك و چربي) توسط واحد تغذيه شبكه بهداشت و درمان شهرستان ايوان و همكاري امور بانوان فرمانداري براي بانوان شاغل در ادارات اين شهرستان برگزار شد.
7177/9002

سرخط اخبار استان‌ها