۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۲۳
کد خبر: 82161819
T T
۰ نفر
استاندار خوزستان: ساماندهي بازارچه هاي اهواز با حداكثر استاندارد بهداشتي ضروري است

اهواز - ايرنا - استاندار خوزستان گفت: ساماندهي بازارچه هاي عرضه مواد غذايي و تره بار اهواز با رعايت حداكثر استانداردهاي بهداشتي ضروري است.

غلامرضا شريعتي يكشنبه در شوراي سلامت در سرسراي اداري استانداري خوزستان اظهار كرد: بازارچه هاي عرضه مواد غذايي يعني مكان هايي مناسب با حداكثر استاندارد و رعايت حداقل ها فعال باشند و در صورت استقرار در مكان هاي نامناسب بايد به مكان هاي ديگر با حداقل هاي بهداشتي منتقل شوند.
وي افزود: بازارچه ها بايد از نظر بهداشتي، عرضه ميوه و تره بار و عرضه شدن دام زنده مورد اصلاح قرار گيرند و از نظر استانداردهاي امنيتي و سلامتي ارتقا پيدا كنند و مشكلات اجتماعي براي مردم منطقه ايجاد نكنند.
شريعتي ادامه داد: براي ساماندهي بازارچه ها بايد در هر منطقه متناسب با نيازها و شرايط آن، تصميمات و اقدامات لازم صورت گيرد.
اوي گفت: اصلاح بازارچه ها و حفظ سلامت جامعه به عهده دستگاه هاي مربوطه است و مردم ما را به عنوان وكلاي خود براي حل مشكلات خود انتخاب كرده اند پس بايد در حل مشكلات مردم تلاش كنيم.
وي خاطرنشان كرد: اگر از شهر اهواز به عنوان اهواز مدرن ياد مي كنيم نه فقط در ظاهر بلكه بايد استانداردهاي توسعه يافتگي را داشته باشد.
معاون سياسي، اجتماعي استاندار خوزستان نيز گفت: برخي بازارچه هاي شهري به صورت افسار گسيخته و كنترل نشده در شهر اهواز فعاليت مي كنند و اطراف بازارچه ها شلوغ تر از داخل آنها است.
فرج اله خبير ادامه داد: در بسياري از خيابان هاي اهواز، دست فروشان و دوره گردها و حتي برخي از داخل خانه هاي خود مواد غذايي غير بهداشتي عرضه مي كنند و هچ كنترل و نظارتي بر آنها وجود ندارد.
وي افزود: بازارچه بايد در مكان مناسب با نياز مردم با رعايت اصول بهداشتي ساخته شود و اجازه گسترش آنها در تمام شهر داده نشود.
در اين نشست راه اندازي اتاق شير در ادارات و مكان هاي عمومي توسط متوليان براي بانوان شيرده و همچنين پيش بيني اقدامات لازم براي جلوگيري و كنترل بيماري هاي تنفسي همزمان با شروع پائيز آينده مصوباتي به تصويب رسيد.
3004/ 6037

سرخط اخبار استان‌ها