کارگاه بینالمللی آسیا-اقیانوسیه پروبیوتیکها برگزار میشود
رئیس گروه همکاریهای علمی و بینالمللی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: سومین کارگاه بینالمللی آسیا - اقیانوسیه پروبیوتیکها، روزهای 16 و 17 آذر برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی پژوهشکده علوم صنایع غذایی؛ مرضیه حسینی نژاد افزود: این کارگاه با همکاری دانشگاه جینان چین و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران، با حضور پنج نفر از استادان برجسته حوزه پروبیوتیک ها از کشورهای آسیا - اقیانوسیه برگزار خواهد شد.
وی گفت: دکتر ملک الطاف حسین مدیر انستیتو متخصصین علوم و صنایع غذایی آسیا - اقیانوسیه و عضو سازمان ایمنی غذایی سیدنی استرالیا به عنوان مدرس اصلی کارگاه و همچنین چهار نفر از استادان دانشگاه های معتبر از کشورهای مالزی، ویتنام، چین و مجارستان در این کارگاه تدریس و سخنرانی خواهند داشت.
حسینی نژاد با تاکید بر اینکه میکروبیولوژی، تولید و اثربخشی پروبیوتیک ها یک دانش میان رشته ای است افزود: این کارگاه طیفی از تخصص های مرتبط را در بر می گیرد.
وی با بیان اینکه به شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی گواهینامه حضور اعطا خواهد شد گفت: گواهی کارگاه توسط انستیتو آسیا - اقیانوسیه متخصصان علوم و صنایع غذایی (APIFP) با اعتبار بین المللی به شرکت کنندگان ارائه خواهد شد.
حسینی نژاد همچنین از امکان اختصاص امتیاز بازآموزی به شرکت کنندگان در کارگاه بین المللی پروبیوتیک ها خبر داد و افزود: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد «امتیاز باز آموزی» وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سومین کارگاه بین المللی آسیا اقیانوسیه پروبیوتیک ها اعطا شد که به واسطه این همکاری شرکت کنندگان رشته های علوم پزشکی در این کارگاه بین المللی می توانند از مزایای امتیاز بازآموزی برخوردار شوند.
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و انستیتو متخصصین صنایع غذایی آسیا - اقیانوسیه (APIFP)، سومین کارگاه بینالمللی آسیا - اقیانوسیه پروبیوتیکها را روزهای 16 و 17 آذر در مشهد برگزار میکند.