۳۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۲۳
کد خبر: 81689617
T T
۰ نفر
مصرف غذاهاي آلوده شايعترين عامل عفونت روده اي كودكان است

گچساران - ايرنا - يك پزشك متخصص كودكان گفت: مصرف غذاهاي آلوده مهمترين عامل ابتلا به بيماري عفونت روده اي در كودكان است.

فرزاد وفايي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: مصرف گوشت ها، سبزيجات و سالادهايي كه بيرون از خانه توليد مي شود عامل اصلي عفونت روده اي است.

وي اظهار كرد: خودداري از مصرف كباب به ويژه كباب كوبيده و سالاد در رستوران هاي بين راهي به دليل پخت ناكافي و تمييز نشدن مواد غذايي در سالاد ، عفونت هاي روده اي به ويژه در فصل گرما را كاهش مي دهد.

وفايي تماس كودك با كودكان مبتلا به عفونت هاي روده اي به ويژه تماس هاي دستي را از ديگر عوامل انتقال اين بيماري دانست.

وي از مادران خواست لباس هاي كودك مبتلا به بيماري عفونت روده اي را براي پيشگيري از انتقال آن به كودكان و حتي بزرگسالان با آب جوش ضد عفوني كنند.

وي تصريح كرد: استفاده از مايع او آر اس، آب معدني، دوغ خنك و ماست چكيده براي درمان عفونت هاي روده اي مفيد است.

اين پزشك متخصص كودكان دل درد، استفراغ، تب و اسهال را از نشانه هاي اين بيماري ذكر كرد.

وفايي با بيان اين كه علت بروز اين بيماري كه مصرف غذاهاي آلوده، انتقال از كودكان و ضعف سيستم ايمني بدن است،گفت: طول دوره بيماري بين پنج روز تا دوماه است.

8143/1662

سرخط اخبار استان‌ها