بازرسی و نظارت بهداشتی بر چگونگی عرضه مواد غذایی در موکبها
همه موکبها و مراکز استراحتی بین راهی زائران کربلا در همدان بازرسی و نظارت می شوند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مسئول بهداشت محیط حرفهای مرکز بهداشت همدان با بیان اینکه کارشناسان و بازرسان این مرکز از ساعت 8 تا 23 در قالب تیمهای پیشبینی شده در طول سفر زائران اربعین، به آنها خدماترسانی خواهند کرد گفت: آشپزخانههای مراکز عرضه مواد غذایی مسیر راهی و نیز آشپرخانه حسینیه ها و موکب های پذیرایی و اسکان زائران مورد بررسی و نظارت قرار میگیرد.
حسین خالقی مجد افزود: 17 هزار عدد لیوان یکبار مصرف کاغذی و گیاهی باهدف ترویج فرهنگ حذف استفاده از ظروف پلیمری برای عرضه مواد غذایی و نوشیدنی داغ بین موکب ها توزیع شده است .
وی تصریح کرد : زائران با رعایت بهداشت فردی از جمله شستشوی دستها با صابون و استفاده از ظروف شخصی، میتوانند از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری کنند.