۱۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۵۶
کد خبر: 82100970
T T
۰ نفر
تولیدات كشاورزی استان كرمانشاه برند محصول سالم دریافت می كنند

كرمانشاه - ایرنا - رییس سازمان جهاد كشاورزی استان كرمانشاه گفت: با اقداماتی كه در حال انجام است امیدواریم تا پنج سال آینده برای كلیه محصولات كشاورزی استان برند محصول سالم بگیریم و استانی باشیم كه تولیدكنندگان محصول سالم تولید می كنند.

خسرو شهبازی روز یكشنبه به ایرنا افزود: اقداماتی كه امسال در راستای تولید محصولات سالم و ارگانیك داشته ایم جذب 170 كارشناس گیاه پزشك بوده است.
وی تصریح كرد: این كارشناسان در قالب ناظرین بر محصولات بخش كشاورزی جذب شده اند و بر 27 هزار هكتار از محصولات سبزی و صیفی كه به صورت تازه خوری مصرف می شوند نظارت دارند.
رییس سازمان جهاد كشاورزی كرمانشاه اضافه كرد: پیش بینی ما این است كه امسال محصولات 10 درصد از 27 هزار هكتار سبزی و صیفی كه تحت پوشش ناظرین ما هستند بتوانند برند استاندارد و محصول سالم را بگیرند تا مردم با خیال راحت و آسوده از آن ها استفاده كنند.
شهبازی ادامه داد: چون امسال شروع اجرای طرح سالم سازی محصولات كشاورزی است و احتمال دارد در درون زمین مقداری املاح و كودهای اضافی وجود داشته باشد و كشاورزان نیز اصول و چهارچوب ها را رعایت نكنند به همین دلیل پیش بینی می شود كه حداقل 10 درصد برند محصول سالم داشته باشیم.
وی گفت: مردم محصولاتی را كه مصرف می كنند باید سالم باشد و از نظر سموم گیاهی، سموم علف كش ها و حشره كش ها و از نظر میزان كودی كه مصرف می شود، كمترین مواد مضر در آنها باشد.
از 900 هزار هكتار زمین كشاورزی استان كرمانشاه سالانه بیش از چهار میلیون تن انواع مصولات كشاورزی برداشت می شود.
8066/7455

سرخط اخبار استان‌ها