۲۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۱۸
کد خبر: 81683054
T T
۰ نفر
سرپرست شبكه بهداشت گناوه: مشاوره درجامعه مغفول مانده است

گناوه-ايرنا- سرپرست شبكه بهداشت ودرمان گناوه گفت: گرايش به مراكز روان شناسي و مشاوره در هنگام مواجهه با مشكلات در جامعه مغفول مانده و عدم مراجعه به اين مراكز به يك معضل تبديل شده است.

به گزارش ايرنا، دكتر علي زكي زاده روز سه شنبه در نشست هم انديشي با روانشناسان و مشاوران اين شبكه افزود: افراد در هنگام مواجهه با مشكلات بجاي مراجعه به روان شناس و مشاور از توصيه اطرافيان استفاده مي كنند كه در نهايت گرفتار مشكلات فراواني ازجمله از هم پاشيدن خانواده ، اعتياد و سرقت مي شوند.

وي گفت: باوجود مشكلاتي كه اين افراد دچار مي شوند اما باز هم به مراكز مشاوره مراجعه نمي كنند زيرا نمي دانند راه حل علمي و منطقي براي حل مشكلات آنها وجود دارد.

وي هدف از تشكيل اين نشست را آگاهي بخشيدن به مردم عنوان كرد و گفت: درنخستين گام بايستي به افراد جامعه آگاهي بخشيم تا آنها بدانند كه براي حل مشكلاتشان نيازمند به كمك مي باشند.

وي بيان كرد: اين افراد راهنمايي و راهكارهايي كه از اطرافيان مي شنوند، موقتي، تك بعدي و برگرفته از سلائق شخصي است كه در عمل هيچگونه سودي نداشته و فاقد جنبه هاي علمي است.

زكي زاده گفت: مشكلات روحي و رواني افراد بسيار مهم تر از مشكلات جسمي بوده و درماني پيچيده تر و سخت تر خواهد داشت اما مي بينيم كه مطب پزشكان بسيار شلوغ تر از مراكز مشاوره است.

وي افزود: عدم آگاهي اين افراد باعث شده تا براي حل مشكلاتشان كمتر به سراغ متخصصاني كه داراي آگاهي و تخصص لازم هستند بروند.

وي از روان شناسان و مشاوران خواست براي اينكه جايگاه خود را در بين مردم به دست بياورند بايد با مردم در ارتباط قوي باشند و به بهترين نحو به آنان آگاهي دهند زيرا هر چه بيشتر خود را به مردم معرفي كنند، افراد براي حل مشكلاتشان بيشتر به آنان مراجعه خواهند كرد.

سرپرست شبكه بهداشت ودرمان گناوه يادآورشد: اين شبكه در نظر دارد اقدام به برگزاري كلاسهاي مداوم روانشناسي و خانوادگي براي كاركنان و خانواده هاي ادارات و عموم مردم به كمك كليه روانشناسان و مشاوران موجود در سطح شهر كند.

شهرستان گناوه با 92 هزارنفر جمعيت در شمال استان بوشهر قراردارد.ك/2

6164/1656

سرخط اخبار استان‌ها