۲۰ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۲۸
کد خبر: 82595053
T T
۰ نفر
اتحاديه دامداران خوزستان خواستار واگذاري كشتارگاه دام با هدف كاهش قيمت گوشت قرمز شد

اهواز - ايرنا - مديرعامل اتحاديه دامداران خوزستان خواستار واگذاري يك كشتارگاه جديد به اين اتحاديه با هدف قطع دست دلالان سودجو و كاهش قيمت گوشت قرمز در بازار شد.

جواد ابراهيمي چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به وجود دلال در چرخه خريد و فروش دام و در نتيجه افزايش قيمت گوشت قرمز در استان اظهار كرد: قيمت هركيلوگرم دام زنده (گوساله) حدود 120هزار ريال از دامدار خريداري مي شود اما همين دام در بازار تا 2 برابر و حتي بيشتر عرضه مي شود.
وي بيان كرد: بخش زيادي از اين اختلاف قيمت در جيب دلال مي رود و خواسته ما اين است كه با حمايت جهاد كشاورزي، تعاون روستايي و شهرداري بتوانيم يك كشتارگاه را در اختيار اتحاديه دامداران قرار دهيم تا عرضه دام توسط خود اتحاديه صورت گيرد كه نتيجه آن هم به سود مصرف كننده و توليد كننده خواهد بود.
در ماههاي اخير قيمت انواع گوشت قرمز در خوزستان تا 400هزار ريال رسيد كه در اهواز از اين رقم نيز فراتر نيز رفت.
مديرعامل اتحاديه دامداران استان خوزستان در ادامه با اشاره به اينكه اين اتحاديه 14هزار عضو دارد گفت: البته به همين ميزان هم دامدار در استان داريم كه عضو اتحاديه نيستند و در برخي موارد از خدمات اتحاديه بهره مي برند.
وي با تاكيد بر اينكه از همه دامداران خوزستان با همه توان حمايت خواهيم كرد يكي از برنامه هاي مهم اتحاديه دامداران خوزستان را تامين نهاده هاي ارزان قيمت براي دامداران با هدف توانمندسازي آنان عنوان كرد و گفت: اين موضوع باعث پايين آمدن قيمت تمام شده دام و فرآورده دامي مي شود كه اين اتفاق به نفع مصرف كننده و دامدار خواهد بود.
ابراهيمي گفت: اتحاديه دامداران خوزستان يك اتحاديه جامع است كه در خصوص كارهاي دامداران و توليد و فروش محصولات دامي فعاليت گسترده اي دارد ، از اين رو بايد در اين زمينه به فكر تكميل چرخه باشيم و كمك به دامداران در راس اين چرخه قرار دارد.
وي با اشاره به اينكه توليد و توزيع شير و تهيه نهاده هاي دامي دامداران با هزينه هاي كمتر و كيفيت بالاتر و همچنين وارد شدن به چرخه توليد گوشت از ديگر اهداف اتحاديه دامداران خوزستان است گفت: اكثر دامداران شير توليدي خود را تحويل كارخانه هاي شير مي دهند اما با وجود اينكه قيمت شير طبق مصوبه تعيين مي شود ولي مشاهده مي شود كه كارخانه هاي شير ، قيمت شير را خود تعيين مي كنند و در حق دامدار بي مهري مي شود.
مديرعامل اتحاديه دامداران استان خوزستان در ادامه با بيان اينكه برخي كارخانه هاي شير ، پول دامدار را پس از سه تا چهار ماه پرداخت مي كنند و دامدار را در تهيه نهاده هاي دامي با مشكل رو به رو مي كنندخواستار تغيير اين رويه با هدف حمايت از توليدكنندگان و بالا بردن توان معيشتي دامداران خوزستان شد.
وي گفت: تاكنون در اين خصوص و در راستاي ساماندهي اين مشكل جلسات مديران كارخانه هاي شير داشته ايم و خواسته ما اين بود كه اتحاديه دامداران به عنوان محور قرار گيرد و شير را پس از خريد از دامدار به كارخانه بفروشد تا حق دامدار ضايع نشود.
ابراهيمي ، ضرورت تعامل با جهاد كشاورزي استان را در راستاي اينكه بتوان با شركتهاي توليدي كنسانتره و سبوس به نتيجه مناسب جهت حمايت از دامداران برسيم مورد تاكيد قرار داد.
بر اساس آمار ، حدود 3.5ميليون دام سبك و 350هزار دام سنگين به ارزش 60هزار ميليارد ريال در استان خوزستان وجود دارد.
/6002/6065
خبرنگار:محمدرضا بنوره**انتشاردهنده : كبري آقازري

سرخط اخبار استان‌ها