۱۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۰۵
کد خبر: 82100885
T T
۰ نفر
امسال چهار هزار و 170 تن ماهي خوراكي در استان قزوين توليد مي شود

قزوين-ايرنا- مدير شيلات و امور آبزيان سازمان جهاد كشاورزي قزوين گفت: در سال جاري براي پرورش و توليد چهار هزار و 170 تن انواع ماهيان خوراكي در استان هدف گذاري شده است.

ايرج رحماني روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين رقم نسبت به سال گذشته 55 درصد رشد دارد اين درحاليست كه سال گذشته پرورش و توليد دو هزار و 693 تن ماهي خوراكي را در استان شاهد بوديم.
وي همچنين با بيان اينكه امكان گسترش واحدهاي توليد و پرورش ماهيان خوراكي در مناطقي از استان كه داراي محدوديت هاي منابع آبي نيستند وجود دارد، افزود: در اين راستا، از هرگونه سرمايه گذاري در حوزه تكثير ماهيان سردابي استقبال مي كنيم.
مدير شيلات و امور آبزيان سازمان جهاد كشاورزي قزوين اضافه كرد: اميدواريم با ترويج فرهنگ مصرف ماهي در سطح جامعه، شاهد افزايش هرچه بيشتر توليد اين محصول غذايي سالم باشيم.
199 واحد در استان قزوين به كار پرورش ماهيان خوراكي اشتغال دارند.
نوع ماهيان خوراكي در واحدهاي پرورشي استان شامل چهار گونه كپور، يك گونه قزل آلا و دو گونه خاوياري مي باشند.
نيازعلي ابراهيمي پاك، رييس سازمان جهاد كشاورزي استان قزوين 30 خرداد ماه سال گذشته در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفته بود 'در حال حاضر سالانه بيش از سه هزار و 600 تن انواع ماهيان سردآبي و گرم آبي در اين استان توليد مي شود' و در ادامه گفته بود 'طبق برنامه چشم انداز توسعه كشور و با توجه به تمهيدات انديشيده شده و مجوزهاي صادره، ميزان توليد آبزيان در استان به هفت هزار تن در سال خواهد رسيد'.
سيمين شكري مدير وقت شيلات و امور آبزيان سازمان جهاد كشاورزي استان قزوين نيز 16 بهمن 1393 به خبرنگار ايرنا گفته است: سالانه سه هزار و 400 تن ماهي سردآبي و گرم آبي در استان قزوين توليد مي شود كه اين امر نشانگر ظرفيت بالاي استان در پرورش آبزيان است.
3013/ 6129

سرخط اخبار استان‌ها