۲۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۴۸
کد خبر: 82309607
T T
۰ نفر
كيفيت محصولات غذايي در اولويت صنايع توليد غذايي قرار گيرد

سنندج- ايرنا- معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي استان كردستان گفت: مقوله كيفيت و مرغوبيت محصولات غذايي در اولويت صنايع غذايي و شركت هاي توليدي قرار گيرد.

به گزارش ايرنا، دكتر كامبيز حسن زاده در همايش فرهنگي مبارزه با قاچاق كالا در سنندج افزود: شركت هاي توليدي موظفند كالاهاي با كيفيت و با اصالت به مصرف كنندگان ارائه كنند.
وي با اشاره به اينكه طرح نشانگر هاي رنگي از 18 ماه پيش در كشور اجرايي شده است گفت: در همين راستا تاكنون بر روي 70 درصد محصولات غذايي در كشور برچسب نشانگر رنگي نصب شده است.
به گفته وي، نشانگر رنگي تعيين كننده ميزان مواد غذايي است و اجراي اين طرح نقش مهمي در آگاه سازي مردم دارد.
وي افزود: برچسب سلامت بر روي محصولات با كيفيت و مرغوب بايد به مردم معرفي شود.
وي با اشاره به اينكه در استان كردستان 20 واحد صنايع غذايي فعال است گفت: اين در حالي است كه در ساير استان ها بيش از 60 واحد صنايع غذايي فعاليت مي كنند.
حسن زاده اظهار كرد: استان كردستان در مقايسه با ساير استان هاي كشور از حيث توليد صنايع غذايي عقب مانده است.
وي افزود: ارتقاء توانمندي هاي توليدات صنايع غذايي استان در راستاي افزايش واحدهاي توليدي يك ضرورت است.
وي با اشاره به اينكه قاچاق محصولات سلامت محور مانند دارو، غذا، كالاهاي آرايشي- بهداشتي به سلامت جامعه آسيب مي رساند گفت: در همين راستا با توجه به مرزي بودن استان كردستان مقابله با محصولات تهديد كننده سلامت جزء برنامه هاي سازمان غذا و دارو است.
وي با بيان اينكه 80 درصد كالاهاي آرايشي بهداشتي خارجي و قاچاق است افزود: بيش از 70 درصد اين كالاهاي خارجي تقلبي است.
وي اظهار كرد: قاچاق كالاهاي آرايشي - بهدايشي به بدنه اقتصادي جامعه آسيب جدي وارد مي كند، در همين راستا در سال جاري با هماهنگي سازمان هاي صنعت، معدنو تجارت، تغزايرات حكومتي و معاونت غذا و دارو اقدامات مطلوبي در راستاي مبارزه با قاچاق و انهدام محصولات فاقد اصالت آرايشي- بهداشتي انجام شده است.
حسن زاده با بيان اينكه كشور از حيث توليد داروهاي با كيفيت در وضعيت مناسبي قرار دارد، افزود: توليد چهار قلم داروي جايگزين در كشور سبب كاهش 700 ميليون توماني واردات دارو شده است.
دبير انجمن حمايت از حقوق مصرف كنندگان نيز در اين جلسه گفت: اطلاع رساني در زمينه كالاهاي زيان آور، ايجاد بازار رقابتي سالم، جبران خسارت هاي وارد شده بر مصرف كننده و توليد كالاهاي سازگار با محيط زيست از حقوق مصرف كنندگان محصولات است.
فرهاد ناصري افزود: اطلاع رساني به مصرف كنندگان نسبت به توليد كالاهاي با كيفيت و معرفي كالاهاي باكيفيت به مصرف كندگان ضروري است.
به گفته وي، معرفي كالاهاي مرغوب و با كيفيت به مصرف كنندگان سبب ترغيب آنها به خريد كالاهاي توليد داخلي مي شود.
7352/6108
**خبرنگار: شيوا اردلان منش/** انتشار دهنده: اميد بهمني

سرخط اخبار استان‌ها