۳۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۸:۵۸

اقتصاد ایران روزهای پرمشغله‌ای را در پیش دارد

اقتصاد ایران روزهای پرمشغله‌ای را در پیش دارد

دبیرکل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با اشاره به حضور هیات هندی در ایران گفت: تقاضا برای حضور در بازار ایران افزایش یافته است، ضمن اینکه اقتصاد ایران روزهای پرمشغله‌ای را در پیش دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم بهادرانی در دیدار فعالان اقتصادی با هیات تجاری هندی، با اشاره به توافق ایران و غرب و تصویب این توافق در شورای امنیت سازمان ملل با رأی تمامی اعضا، گفت: اقتصاد ایران روزهای پرمشغله‌ای را در پیش دارد.

دبیرکل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران از سفر هیات تجاری بلندپایه آلمانی به ایران به عنوان آغاز رفت‌ و آمد فعالان اقتصادی اروپایی به بازار ایران یاد کرد و افزود: تقاضا برای حضور در بازار ایران افزایش قابل توجهی یافته و در این میان برنده کسی است که در رقابت آزاد و سالم بتواند در عرصه عرضه و تقاضا بهترین سیگنال را بدهد. با این حال، نگاه ما به کشور هندوستان به عنوان یک شریک تجاری در شرایط سخت تحریم، ابعاد مهم دیگری نیز در بردارد.

وی با بیان این که هند در چند سال اخیر که ایران تحت تحریم‌های ناعادلانه اقتصادی بود، روابط اقتصادی خود را کاهش نداد، تصریح کرد: در طول این سال‌ها شاهد بودیم که هیات‌های تجاری زیادی بین دو کشور در رفت‌وآمد بودند و همکاری‌های خوبی پایه‌ریزی شد و شکل گرفت. این همکاری‌ها در دوران جدید اقتصاد ایران می‌تواند گسترده‌تر باشد.

دبیرکل اتاق تهران، ظرفیت‌ نهادهای بخش خصوصی دو کشور از جمله اتاق تهران و کنفدراسیون صنعت هند را بسیار بالا توصیف کرد و افزود: در دوران جدیدی که پیش روی اقتصاد ایران قرار گرفته است، هندوستان می‌تواند نقش پررنگی برعهده داشته باشد. بخش خصوصی دو کشور اکنون می‌توانند بهتر و سهل‌تر از گذشته روابط اقتصادی دوجانبه در جهتی که منافع هر دو کشور به حداکثر برسد، توسعه دهند.

در این نشست سهیلا جلودارزاده با اشاره به تلاش‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت برای افزایش مشارکت زنان در اقتصاد، عنوان کرد که تجربه هند در این زمینه می‌تواند به ایران کمک کند.

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بانوان گفت: ما برای ۱۰ سال آینده پیش‌بینی کرده‌ایم که مشارکت زنان در سطوح سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و اجرا در عرصه اقتصاد کشور به ۳۰ درصد برسد.

جلودارزاده عنوان کرد که برای رسیدن به این هدف باید از زنان به طور خاص حمایت شود و ایران می‌تواند برای افزایش مشارکت زنان در توسعه پایدار کشور از تجربه و سیاست‌های هند استفاده کند.

معاون کنفدراسیون صنعت هندوستان هم با اشاره به رفع تحریم‌های اقتصادی ایران در نتیجه مذاکرات فشرده ایران و غرب، تاکید کرد که دو کشور ایران و هند اکنون باید با همکاری بیشتر و نزدیکتری به استقبال دوران جدید بروند.

آدیا گوش گفت: دو کشور ایران و هند باید به یکدیگر در توسعه بازارها و پیشرفت اقتصادی کمک کنند. ما امیدواریم با شروع دوره جدید در اقتصاد ایران که با برداشتن تحریم‌های اقتصادی آغاز شده است، بتوانیم حضوری پررنگ در فعالیت‌های اقتصادی داشته باشیم.

این فعال بخش خصوصی هندوستان توضیح داد که این هیات تجاری که در ایران حضور یافته است متشکل از نمایندگان ۱۰ شرکت صنعتی بزرگ هندوستان است که در حوزه‌های مختلفی چون تولید ماشین‌آلات، انرژی‌های جدید، نساجی، برق و تجهیزات نیروگاهی، نفت و گاز و پتروشیمی، حمل‌ونقل، ماشین‌های بخار، مواد شیمیایی، لوازم خانگی، برنج فعالیت دارند.

وی افزود: از نظر ما دو کشور باید برخوردار از بهترین فناوری‌ها و تکنولوژی‌ها روز باشند و مطمئنا در سایه همکاری‌های دوجانبه می‌توان به این نقطه دست یافت.

کد خبر 2863174

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha