به گزارش روز دوشنبه ایرنا، زهره پوراحمد افزود: از آنجا كه علاوه بر تامین امنیت مواد غذایی در كشور تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی حائز اهمیت است بنابراین گندم های وارده به كارخانه های آردسازی و همچنین مراكز ذخیره سازی از نظر مقدار فلزات سنگین آلاینده سرب و كادمیوم، مایكوتوكسین ها، كپك و سایر عوامل خطر زا مانند سن زدگی، بررسی می شوند.
پور احمد گفت: این بررسی های طبق مقررات و دستورالعمل های اعلام شده به معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور انجام می شود.
وی خاطرنشان كرد: سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های بهداشتی هستند و مسئول فنی این سیلوها، پروانه خود را از معاونت های غذا ودارو اخذ كرده اند.
به گزارش سازمان غذا و دارو، كارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی یادآور شد: سالانه حدود 10 تا 11 میلیون تن گندم در كشور مصرف می شود كه حدود هفت میلیون تن آن جهت مصارف نانوایی است.
پور احمد اظهار كرد: گندم های وارداتی سال گذشته در مبادی ورودی مورد كنترل های لازم قرار گرفته است.
اجتمام**9185**1776
تهران - ایرنا - كارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: تمام گندم های وارده به كارخانه های آردسازی و همچنین مراكز ذخیره سازی (سیلوها) از نظر بهداشتی مورد ارزیابی قرار می گیرد.
سرخط اخبار اقتصاد
-
امکان تداوم تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا در روزهای آینده
تهران- ایرنا- مرکز ملی بهبود محیط کسب و کار در اطلاعیه ای اعلامکرد:…
-
رشد شاخصهای آماری پرواز و مسافر در فروردین ۱۴۰۳
تهران- ایرنا- معاون برنامهریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاهها…
-
دریای خزر متلاطم میشود
تهران- ایرنا- سازمان هواشناسی با صدور یک هشدار دریایی، از افزایش سرعت…
-
۲۲۹ میلیارد تومان برق در بورس انرژی مبادله شد
تهران- ایرنا- رکورد معاملات برق بورس انرژی امروز (سه شنبه) با خرید…