چراغ های راهنمای تغذیه ای برای سلامت مصرف کننده
چراغ راهنمای تغذیه به تدریج روی محصولات بیشتری نصب می شود تا مصرف کنندگان با توجه به موقعیت خود و ایمنی کالا، محصولات مورد نظر را انتخاب و مصرف کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما کارشناس غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: چراغ راهنما یا نشانگر تغذیه ای به عنوان یکی از برنامه های سلامت محور سازمان غذا و دارو با این هدف روی محصولات غذایی نصب می شود تا مصرف کننده، متوجه شود که فرآورده خریداری شده از نظر میزان نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب ترانس در چه وضعی قرار دارد.
هادیان با اشاره به اینکه برچسب نشانگر تغذیه از سه رنگ قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط) و سبز (اندک) استفاده شده است، افزود: رنگ قرمز، نشانه بالا بودن ماده مورد نظر در محصول غذایی است که احتیاط در مصرف آن برای افراد با چربی و قند خون بالا لازم است.
وی در ادامه گفت: رنگ نارنجی، نشان دهنده ه میزان متوسطی از ماده مورد نظر در محصول غذایی است و مشکلات تغذیه ای خاصی را ایجاد نمی کند ولی به مصرف کننده هشدار می دهد از مصرف مکرر آن محصول غذایی پرهیز کند.
هادیان افزود: رنگ سبز هم نشان دهنده بهترین محدوده مصرف است و از نظر تغذیه ای برای کسی مشکل ساز نیست؛ همچنین محصول دارای نشانگر رنگ سبز به عنوان محصول سالم به شمار می آید.