۱۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۲۷
کد خبر: 82104121
T T
۰ نفر
نظارت رمضاني 120 گروه بهداشتي بر عرضه مواد غذايي در خراسان رضوي

مشهد- ايرنا- مسئول بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: 120 گروه بهداشتي بر كليه مواد غذايي عرضه شده در مناطق زير پوشش اين دانشگاه در استان خراسان رضوي نظارت دارند.

محمد باباخاني روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: 70 گروه بهداشتي در ايام ماه مبارك رمضان در شهر مشهد و بقيه در ساير شهرستان هاي زير پوشش دانشگاه علوم پزشكي مشهد فعاليت دارند.
وي بيان كرد: نظارت بر توليد و عرضه كليه رستوران ها، آشپزخانه ها، فست فودها، واحدهاي توليد و توزيع شله، حليم، آش، زولبيا و باميه در ماه مبارك رمضان در خراسان رضوي توسط كارشناسان بهداشتي شدت مي گيرد.
وي خاطرنشان كرد: نيمي از گروه هاي بهداشتي قبل از افطار و نيمي ديگر بعد از افطار نظارت هاي خود را بر توليد و عرضه مواد غذايي اعمال مي كنند.
به گفته وي، شهروندان مي توانند در صورت برخورد با هرگونه تخلفات بهداشتي پيرامون توليد و عرضه مواد غذايي، مورد را به شماره 190 گزارش كنند.
اكنون 33 هزار و 145 مركز توليد و عرضه مواد غذايي در محدوده زير پوشش دانشگاه علوم پزشكي مشهد فعاليت دارند كه بيش از 25 هزار واحد در شهر مشهد مستقرند.
/5132/3027

سرخط اخبار استان‌ها