محمد باباخاني روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: 70 گروه بهداشتي در ايام ماه مبارك رمضان در شهر مشهد و بقيه در ساير شهرستان هاي زير پوشش دانشگاه علوم پزشكي مشهد فعاليت دارند.
وي بيان كرد: نظارت بر توليد و عرضه كليه رستوران ها، آشپزخانه ها، فست فودها، واحدهاي توليد و توزيع شله، حليم، آش، زولبيا و باميه در ماه مبارك رمضان در خراسان رضوي توسط كارشناسان بهداشتي شدت مي گيرد.
وي خاطرنشان كرد: نيمي از گروه هاي بهداشتي قبل از افطار و نيمي ديگر بعد از افطار نظارت هاي خود را بر توليد و عرضه مواد غذايي اعمال مي كنند.
به گفته وي، شهروندان مي توانند در صورت برخورد با هرگونه تخلفات بهداشتي پيرامون توليد و عرضه مواد غذايي، مورد را به شماره 190 گزارش كنند.
اكنون 33 هزار و 145 مركز توليد و عرضه مواد غذايي در محدوده زير پوشش دانشگاه علوم پزشكي مشهد فعاليت دارند كه بيش از 25 هزار واحد در شهر مشهد مستقرند.
/5132/3027
نظارت رمضاني 120 گروه بهداشتي بر عرضه مواد غذايي در خراسان رضوي
۱۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۲۷
کد خبر:
82104121
مشهد- ايرنا- مسئول بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: 120 گروه بهداشتي بر كليه مواد غذايي عرضه شده در مناطق زير پوشش اين دانشگاه در استان خراسان رضوي نظارت دارند.
سرخط اخبار استانها
-
طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان های کاشان و آران و بیدگل اجرا شد
کاشان - ایرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت:طرح رایگان…
-
اجرای اصلاح «به نژادی» در همدان موجب افزایش عملکرد ۲ برابری گندم شده است
همدان- ایرنا- استاد دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: اجرای اصلاح «به…
-
۵۳۲ هکتار از اراضی ساحلی خزر در گلستان، درختکاری میشود
گرگان- ایرنا- رییس اداره جنگلکاری، پارکها و تفرجگاههای اداره منابع…
-
تصادف در جاده اراک - خمین ۲ کشته و پنج مصدوم برجا گذاشت
اراک - ایرنا - رئیس اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی گفت: برخورد ۲ دستگاه خودروی…