دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه شایع ترین نوع کم خونی ناشی از فقر آهن است که از عدم دریافت کافی آهن یا دفع زیاد آهن از بدن ناشی می شود، می گوید: پس از اینکه علت بروز کم خونی در شما مشخص شد باید در مواد غذایی خود میزان دریافت آهن را بالا ببرید تا نسبت به جبران آهن از دست رفته اقدام شود. بسیاری از غذاها مثل پسته، عدس، جگر و اسفناح حاوی مقادیر زیادی آهن هستند. اما رفع بیمار گونه آهن حتما نیاز به مصرف مکمل های آهن دارد. خوراکی های واجد آهن در افراد سالم می توانند به نگهداری سطح آهن کمک کنند، اما وقتی بیماری بروز کرد فرد باید به میزان لازم و طی مدت زمان لازم مکمل دریافت کند./خبرآنلاین

261 33

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1894186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =