بازدید 22894

شرط آلمان برای روابط اقتصادی نزدیک‌تر با ایران

معاون صدراعظم آلمان برای ایران شرط عجیبی گذاشت.
کد خبر: ۵۱۸۳۹۶
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۱ 20 July 2015
معاون صدراعظم آلمان برای ایران شرط عجیبی گذاشت. وی گفت اگر ایران خواهان برقراری روابط اقتصادی نزدیکتر با آلمان و کشورهای غربی دیگر است، باید روابطش را با رژیم صهیونیستی بهبود بخشد!

به گزارش ایسنا، رویترز در گزارشی نوشت: زیگمار گابرزیل که وزیر اقتصاد آلمان هم است، نخستین چهره شاخص یک دولت بزرگ غربی است که پس از توافق هسته‌ای تاریخی هفته گذشته میان ایران و کشورهای 1+5 به تهران سفر کرده است.

این توافق با وجود مخالفت شدید رژیم صهیونیستی که آلمان روابط نزدیکی با آن دارد، حاصل شد و آلمان را در موقعیت ظریفی قرار داد، زیرا این کشور تلاش دارد پس از بن بست 12 ساله‌ای که بر سر برنامه هسته‌ای ایران وجود داشت و طی آن به دلیل تحریمها، تجارت و سرمایه‌گذاری به میزان چشمگیری کاهش پیدا کرد، فرصتهای تجاری جدیدی را بدست آورد.

گابریل با آگاهی از مشکلات دیپلماتیک، سفر خود را با درخواست از ایران برای بهبود روابط با دشمن دیرینه اش رژیم صهیونیستی آغاز کرد و حتی پیشنهاد کرد آلمان به عنوان یک میانجی عمل کند.

بر اساس این گزارش، وی خطاب به گروهی از بازرگانان آلمانی و ایرانی در تهران گفت: اگر نخواهید درباره چنین موضوعاتی صحبت کنید، نمی توانید در بلندمدت روابط اقتصادی خوبی با آلمان داشته باشید.

به نوشته رویترز، با این همه معاون صدراعظم آلمان با همراه آوردن نمایندگان گروه‌های صنعتی و مقامات شرکتهای آلمانی در سفرش به تهران، این پیام قوی را ارسال می کند که آلمان خواهان احیای هر چه سریعتر روابط سیاسی و اقتصادی با ایران است.

گابریل توافق هسته‌ای تاریخی را نخستین گام بزرگ توصیف کرد و گفت اکنون افزایش تجارت میان دو کشور امکان پذیر است.

به گفته گابریل، توافقی که میان ایران و کشورهای گروه 1+5 حاصل شد، بنای عادی سازی روابط اقتصادی با ایران را گذاشت.

گروههای صنعتی آلمان اعلام کرده اند صادرات این کشور به ایران ممکن است در چند سال آینده چهار برابر شود و شرکتهایی مانند فولکس واگن و زیمنس و همچنین هزاران شرکت کوچکتر مشتاق حضور پررنگ در ایران و صادرات به این کشور هستند.

آلمان زمانی یکی از بزرگترین تامین کنندگان ایران خارج از آسیا بود اما در سال 2007 موقعیتش را به چین واگذار کرد که اکنون 15 تا 20 برابر آلمان به ایران کالا صادر می کند.

اریک شوایتزر، مدیر اتاق بازرگانی و صنعت آلمان گفت: سفر گابریل به تهران نشانه بسیار خوبی برای شرکتها است و اگرچه روابط تجاری میان آلمان و ایران فورا افزایش نخواهد یافت، اما ممکن است ظرف دو سال بیش از دو برابر شود و ارزش آن به شش میلیارد یورو برسد در حالیکه در میان مدت می‌تواند به 10 میلیارد یورو هم صعود کند.

به گفته تحلیلگران دویچه بانک، اگر صادرات آلمان به ایران به سطح پیش از تحریم یک دهه قبل بازگردد، به معنای 4.5 میلیارد یورو (4.9 میلیارد دلار) درآمد بالاتر برای شرکتهای آلمانی خواهد بود.

بلومبرگ اخیرا در گزارشی به اشتیاق خودروسازان بزرگ آلمانی شامل فولکس واگن و بی.ام.دبلیو برای حضور در بازار ایران اشاره کرده و نوشته بود برای فولکس واگن که بزرگترین خودروساز اروپاست، فروش خودرو در ایران به رشد در خارج بازارهای بزرگی مانند اروپا و آمریکای شمالی کمک خواهد کرد.

فولکس واگن در پاسخ به پرسش بلومبرگ درباره حضور در ایران اعلام کرده بود این شرکت تحولات جاری را تحت نظر دارد، با این‌همه هنوز تصمیمی در این باره نگرفته است و اقدامات بیشتر احتمالی از سوی این شرکت با تحولات آتی مشخص خواهند شد. دایملر به این پایگاه خبری آمریکایی اعلام کرد در حال حاضر مبادلات محدودی در ایران دارد. بی.ام.دبلیو هم اعلام کرد سرگرم بررسی اوضاع در ایران است و ممکن است در بلندمدت وارد بازار این کشور شود.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸۰
انتشار یافته: ۱۷
بوضوح کشورهای غربی دارند میگویند که مشکلشان در گذشته با ایران مسائل هسته ای نبوده و موضوع هسته ای فقط بهانه بوده
چی چی رو بهبود ببخشیم؟! نمی بینی چند ساله علیه ما توطئه می کنه؟!
واقعاً كه خيلي وقيح و بي شرم هستيد بنده خدا آقاي ظريف با چه اشخاصي مذاكره مي كرد آقاي محترم بيدار شو اينجا ايران هست.
چشم طمع خیلی ها به ایران دوخته شده است امیدوارم ورود کلیه کالاهای مصرفی به کشور اکیدآ ممنوع و صنعت داخلی توقویت شود
مسئولان آلمانی بهتر است پاسخ گوی مسئولیت اقدامات ضد یهودی خود در زمان جنگ جهانی دوم باشند تا برای دیگران به نیابت از دیگران!!! تعیین تکلیف کنند.
البته احتمالا این هم از آن خوش رقصی هایی است که به هم پیمانان شان بگویند ما ضمن ایجاد رابطه با جمهوری اسلامی ایران، حواس مان به تعهدات مان در مقابل رژیم صهیونیستی هم هست.
ايشان فكر ميكند حكومت ايران هم مثل كشورهاي غربي دست نشانده ي لابي صهيونيستي است .
صد سالش نخواستیم پررو
خدا به ما پول بده به آلمانها که خودشان قاتل یهودیان بودند عقل !!
دردنیای تجارت شرط نمی گذارندآبجی آنجلا
مرده شورت ببره با این پیشنهادت حالا فکر کردی ما بی ام دبلیو سوار نشیم نمیشه که بریم اسراییلو آدم حساب کنیم
بازی جدید صهیونیست ها و نوکرایه اروپائیشون شروع شد ، ایران در صورت عدم همکاریه کشورهای غربی در زمینه اقتصادی و بهانه تراشیهای متعدد باید توافق نامه وین رو یکجانبه ملغی اعلام کنه و به غنی سازی اورانیوم با حداکثر توان ادامه بده .
پاسخ ها
آرش
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۹
نه بابا ، اروپایی ها دارن زرنگ بازی در میارن ، یکی به نعل میکوبن یکی به میخ که خدا رو داشته باشن هم خرما رو . هم سرمایه ها رو بیارن ایران و سود کنن ، هم به اسراییلی ها بگن ما داریم منافع شما رو پیگیری می کنیم خیالتون راحت !!!
اگر پادو های اسرائیل برای بهبود وضع اقتصادی خودشان پیش شرط به رسمیت شناختن رژیم جعلی اسراییل را برای مناسبات اقتصادی مطرح می کنند ، باید خیلی ساده لوح باشند که چنین انتظاری در ذهن علیلشان می گذرد.
رنجبران
اون میخوادجنسشو بفروشه تازه براما شرط میزاره ازدولت مردان میخواهیم که تولیدکنندگان راتقویت کنند
یعنی بارژیم کودک کش دست دوستی بدهیم این محال است
اگه اولین خواسته اینه، خدا رحم کنه به شرط و شروطی که بعدا میذارن!!!!
اگه به این بگیم "بشین بینیم بابا" برای بعدی ها چی بگیم!!! انگار باید بیفتیم دنبال اصطلاح سازی.
دوستان عزیز، این بنده خدا ها با دست پاچگی آمده اند قرار داد های تجاری با ایران امضاءکنند. اگر واقعاً می خواستند شرط بگذارند قبل از آمدن میگذاشتند. این حرف ها فقط برای خالی نبودن عریضه است! جدی نگیرید.
برچسب منتخب
# حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور # سید ابراهیم رئیسی # حسین امیر عبداللهیان # سیدمحمدعلی آل هاشم # مالک رحمتی
وب گردی