دكتر محمد كاظم زاده روز يكشنبه در گفت و گو باخبرنگار ايرنا اظهار كرد: هيچ گونه مواد نگهدارنده به محصولات لبني كارخانه هاي همدان اضافه نميشود و مردم نگران مصرف محصول كارخانه ها نباشند.
وي اضافه كرد: تصور مردم در اين است كه به عنوان مثال شير پاستوريزه با مدت نگهداري 6 ماهه با افزودن مواد نگهدارنده است در حاليكه فرآوري روي شير با ميكروب زدايي كامل همراه است و به اين دليل قابليت مصرف تا 6 ماه را دارد.
كاظم زاده شايعه هاي جاري مبني بر افزودن وايتكس به محصول لبني شير را بي اساس خواند و افزود: آزمايش هاي متعددي را از كارخانه هاي لبني استان همدان به صورت مستمر انجام مي دهيم و اين ادعا به هيچ عنوان صحت ندارد.
وي افزود: در ماه هاي اخير نيز تذكر جدي پيرامون ميزان استفاده كم از ويتامين دي، اضافه شدن آب به شير و يا ايراد داشتن خط توليد وجود داشته كه البته اين موارد خيلي ناچيز بوده و در رفع آن اقدام شده است.
وي بيان كرد: كارشناسان اين معاونت بازديدهاي روزانه، هفتگي و ماهانه از كارخانه ها را در دستور كار دارند و از آنجا كه كنترل بهداشت مواد لبني حساست بالايي دارد، مورد توجه جدي قرار مي گيرد.
وي خاطرنشان كرد: مصرف روغن پالم در فرآوردههاي لبني همدان نيز انجام نمي گيرد و مردم نسبت به اين موضوع اطمينان لازم را داشته باشند.
هم اكنون بيش از 30 كارخانه توليد محصولات لبني در استان همدان فعاليت دارند.
7520/6993
خبرنگار: ميثم ناصرنژاد** انتشار دهنده:اكبر بهاروند
همدان - ايرنا- مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو علوم پزشكي همدان گفت: محصولات لبني كارخانه هاي همدان فاقد مواد نگهدارنده است.
سرخط اخبار استانها
-
عاملان شهادت شهید مزرئینوده دستگیر شدند
گرگان- ایرنا- فرمانده انتظامی گلستان از شناسایی و دستگیری عاملان…
-
سه نفر از عاملان شهادت گروهبان یکم مهدی مزرئی در فنوج دستگیر شدند
زاهدان - ایرنا - فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از دستگیری سه نفر…
-
وزیر اقتصاد: امیرآباد، سومین بندر تامین کالای اساسی کشور است
ساری - ایرنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی با یادآوری افزایش سهم بنادر…
-
نخستین شناور آتشخوار تندرو کشور به ناوگان ایمنی قشم پیوست
قشم - ایرنا - نخستین شناور تندرو آتش نشان (آتشخوار) مزین به نام شهید…