۲۷ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۵۴
کد خبر: 82191727
T T
۰ نفر
كشت سبزی و صیفی جات در استان قزوین 23 درصد كاهش یافت

قزوین-ایرنا- مدیر زراعت سازمان جهاد كشاورزی قزوین گفت: در سال جاری كشت سبزی و صیفی جات نسبت به سال قبل 23 درصد كاهش یافته است.

فرزاد خوش اخلاق روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: در سال گذشته شاهد كشت 20 هزار و 389 هكتار انواع سبزی و صیفی جات در مزارع كشاورزی استان بودیم كه این رقم امسال 15 هزار هكتار كاهش پیدا كرده است.
این مسئول سازمان جهاد كشاورزی قزوین یادآور شد: كم شدن 23 درصدی كشت سبزی و صیفی جات در استان در حالی رخ داده است كه كاهشی در میزان تولید این دسته از محصولات كشاورزی نداشته ایم.
وی اضافه كرد: كاهش كشت سبزی و صیفی جات با حفظ میزان تولید در راستای تقویت خاك و صرفه جویی در مصرف آب صورت گرفته است.
مدیر زراعت سازمان جهاد كشاورزی قزوین همچنین از افزایش میزان كشت چغند قند از یك هزار و 951 هكتار به سه هزار و 120 هكتار در مزارع استان طی سال جاری خبر داد و گفت: كشت چغندر به عنوان یك محصول متناوب و سودآور جایگزین ذرت شده است.
وی یادآور شد: به منظور بهره برداری بهتر و حفاظت از خاك، كشت یك محصول كشاورزی برای چندین دوره متوالی در یك قطعه زمین توصیه نمی شود و بهتر است كه به شكل متناوب نوع كشت تغییر پیدا كند.
استان قزوین دارای 489 هزار هكتار اراضی كشاورزی است.
3013/ 6128

سرخط اخبار استان‌ها