بازدید 9783

چه مقدار گوشت قرمز مصرف کنیم؟

گوشت قرمز منبع مهمی برای آهن است، اما در ضمن گوشت قرمز مقادیر بیشتری از چربی های اشباع شده دارد که تأثیر بیشتری در افزایش کلسترول خون دارد.
کد خبر: ۵۱۷۶۹۵
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۰۴:۴۰ 20 July 2015
گوشت قرمز منبع مهمی برای آهن است، اما در ضمن گوشت قرمز مقادیر بیشتری از چربی های اشباع شده دارد که تأثیر بیشتری در افزایش کلسترول خون دارد.

به گزارش افکارنیوز، پروین میرمیران، متخصص تغذیه اظهار داشت: مصرف زیاد گوشت قرمز باعث بالا رفتن چربی بدن و کلسترول می‌شود.


وی افزود: گوشت قرمز علاوه بر مشکلات فوق، مشکلات دیگری همچون مشکل قلبی و عروقی هم ایجاد می‌کند.


این متخصص تغذیه گفت: گوشت قرمز اثرات مثبت هم دارد، پروتئین بدن را بالا برده، آهن بدن را زیاد می‌کند، نقش ساختاری بدن را تغییر می‌دهد.بافت‌های بدن که بر اثر زخم آسیب یا از بین رفته است گوشت قرمز باعث بوجود آمدن مجدد بافت‌های بدن می‌شود.


میرمیران در مورد میزان مصرف گوشت گفت: مصرف مناسب گوشت قرمز در طول هفته ۳ یا ۴ بار است و مابقی وعده‌های غذایی در طول هفته می‌تواند از گوشت پرندگان باشد.


وی در ادامه افزود: مصرف ماهی در طول هفته دو مرتبه باشد.


این متخصص تغذیه گفت: برای دیگر وعده‌های غذایی، با ریختن گوشت بر آش و حلیم از آن می‌توان استفاده کرد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور # سید ابراهیم رئیسی # حسین امیر عبداللهیان # سیدمحمدعلی آل هاشم # مالک رحمتی
وب گردی