به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از سازمان غذا و دارو، نسيم باقري نسامي به تشريح راه هاي پيشگيري از تشنگي در ماه مبارك رمضان كه يكي از مشكلات شايع روزه داري در روزهاي گرم و طولاني تابستان است، پرداخت تا بتوان از شدت احساس تشنگي كاست و با كم آبي بدن مقابله كرد.
وي خاطرنشان كرد: مصرف هرگونه نوشيدني حاوي كافئين به دليل مدر بودن موجب تشديد تشنگي مي شود بنابراين نوشيدن چاي پررنگ و انواع قهوه و نوشابه هاي گازدار كافئين دار مناسب نيست.
كارشناس ارشد تغذيه سازمان غذا و دارو گفت: مصرف آب همراه غذا و به مقدار زياد موجب رقيق شدن شيره گوارشي و آنزيم هاي موثر در هضم غذا و در نتيجه منجر به اختلال در هضم و جذب مواد غذايي و درد شكم و نفخ خواهد شد.
باقري نسامي افزود: بهترين زمان نوشيدن آب كافي يك ساعت بعد از افطار تا نيم ساعت قبل از مصرف غذايي سحر است؛ بهترين روش براي كاهش عطش و رفع تشنگي نيز مصرف سبزي و ميوه هاي آبدار و فيبردار در وعده هاي سحر و افطار است.
وي يادآور شد: همچنين مصرف افراطي غذاهاي پرپروتئين، پرچرب و شور موجب افزايش تشنگي مي شود.
اجتمام**9185 ** 1569
تهران - ايرنا - كارشناس ارشد تغذيه سازمان غذا و دارو گفت: نوشيدن انواع شربت با درصد شيريني بالا ، ميزان تشنگي هنگام روزه داري را افزايش مي دهد.
سرخط اخبار جامعه
-
احکام بدوی تتلو صادر شد/شاکی خصوصی ندارد
تهران - ایرنا - قوه قضاییه با اعلام صدور حکم بدوی برای امیرحسین مقصودلو…
-
از توزیع ١٨ هزار بسته حمایتی تا پرداخت تسهیلات قرضالحسنه فرزندآوری
تهران - ایرنا - مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام درباره…
-
ضبط ۵۰ هزار دلار قاچاق در فرودگاه امام خمینی (ره)
تهران - ایرنا - مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستانهای استان تهران از ضبط…
-
مدیریت بهتر قند خون با انسولینهای نسل جدید
تهران - ایرنا- یک فوق تخصص غدد گفت: مصرف انسولینهای نسل جدید به مدیریت بهت…