۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۳۱
کد خبر: 82113832
T T
۰ نفر

شربت هاي شرين، تشنگي را زياد مي كند

۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۳۱
کد خبر: 82113832
شربت هاي شرين، تشنگي را زياد مي كند

تهران - ايرنا - كارشناس ارشد تغذيه سازمان غذا و دارو گفت: نوشيدن انواع شربت با درصد شيريني بالا ، ميزان تشنگي هنگام روزه داري را افزايش مي دهد.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از سازمان غذا و دارو، نسيم باقري نسامي به تشريح راه هاي پيشگيري از تشنگي در ماه مبارك رمضان كه يكي از مشكلات شايع روزه داري در روزهاي گرم و طولاني تابستان است، پرداخت تا بتوان از شدت احساس تشنگي كاست و با كم آبي بدن مقابله كرد.
وي خاطرنشان كرد: مصرف هرگونه نوشيدني حاوي كافئين به دليل مدر بودن موجب تشديد تشنگي مي شود بنابراين نوشيدن چاي پررنگ و انواع قهوه و نوشابه هاي گازدار كافئين دار مناسب نيست.
كارشناس ارشد تغذيه سازمان غذا و دارو گفت: مصرف آب همراه غذا و به مقدار زياد موجب رقيق شدن شيره گوارشي و آنزيم هاي موثر در هضم غذا و در نتيجه منجر به اختلال در هضم و جذب مواد غذايي و درد شكم و نفخ خواهد شد.
باقري نسامي افزود: بهترين زمان نوشيدن آب كافي يك ساعت بعد از افطار تا نيم ساعت قبل از مصرف غذايي سحر است؛ بهترين روش براي كاهش عطش و رفع تشنگي نيز مصرف سبزي و ميوه هاي آبدار و فيبردار در وعده هاي سحر و افطار است.
وي يادآور شد: همچنين مصرف افراطي غذاهاي پرپروتئين، پرچرب و شور موجب افزايش تشنگي مي شود.
اجتمام**9185 ** 1569

سرخط اخبار جامعه