طراحی برنامه ای برای پایش مستمر وضعیت غذا و تغذیه کشور
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: با توجه به اهمیتی که تغذیه و غذای سالم در سلامت مردم دارد ما به عنوان یک انستیتوی ملی، برنامه ای را طراحی کرده ایم که بتواند وضعیت غذا و تغذیه کشور را به صورت مستمر مورد پایش قرار بدهد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر هدایت حسینی اظهار داشت: این برنامه براساس یک نظام مراقبت بسیار مبتنی بر آخرین منابع و مرجع عای علمی دنیا طراحی شده که در این برنامه مراقبت، به بحث های بررسی ریز مغذی ها؛ سبد غذایی مردم کشور در اقلیم های مختلف در گروه های سنی و جنسی مختلف؛ بحث بیوشیمیایی و عوامل خطری که در ارتباط با تغذیه مردم است، توجه ویژه شده است.
وی گفت: در این برنامه به چهار عامل، مقدار نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب؛ که وزارت بهداشت به عنوان هدف تعیین کرده است توجه شده است.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی کشور گفت: اطلاعات این برنامه مستمر و دائمی است که بعد از راه اندازی می تواند در اختیارات مسئولین کشور و وزارتخانه های بهداشت، جهاد کشاورزی، رفاه، صنعت، معدن و تجارت و دیگر سازمان ها و ارگان هایی که در حوزه غذا و تغذیه فعالیت دارند گذاشته شود و همچنین در سیاست گذاری ها و سرمایه گذاری های کلان ملی مورد استفاده قرار گیرد.