به گزارش ايرنا مهنوش صاحبدل دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار كرد: با توجه به تغيير سبك زندگي و عادات غذايي، مصرف اين سه ماده غذايي بايد در دوران زندگي به ويژه موارد خاص كاهش يابد.
وي افزود: مصرف آجيل به صورت خام و بدون نمك، ميوه هاي كم شيريني، حذف شدن نوشيدني از جمله نوشابه و شربت از برنامه غذايي و كاهش مصرف فست فودها بايد در الگوي غذايي رعايت شود.
صاحبدل ادامه داد: نتيجه مصرف فست فود به جاي تاثير مناسب بر رشد جسماني، اضافه وزن و چاقي است كه در آينده نيز بر روي قد و هوش تاثير منفي مي گذارد.
مسئول واحد بهبود تغذيه مركز بهداشت خوزستان گفت: حذف كردن قند و شكر در كنار چاي، نگذاشتن نمكدان بر سر سفره و كاهش غذاهاي سرخ كردني از جمله گام هاي موثر در اصلاح الگوي مصرف مواد غذايي است.
وي در ادامه با اشاره با تاكيد بر رعايت الگوي مصرف مواد غذايي از كودكي افزود: ذائقه كودكان را از ابتدا به مواد، شور، شيرين و يا چرب عادت ندهيم چون براي سلامتي نسل آينده مهم است.
صاحبدل خاطرنشان كرد: مواد غذايي مناسب از جمله توت و خرما همراه چاي، چربي هاي مفيد مانند گردو و يا هسته انگور نيز بايد به مقدار مناسب مصرف شود چون در غير اين صورت عوارضي را به همراه دارد.
هفته بسيج ملي اصلاح الگوي مصرف صحيح قند، نمك و چربي از 29 آذر تا 13 دي ادامه دارد.
3004/ 6037
يك مسئول مركز بهداشت خوزستان: الگوي مصرف قند، نمك و چربي در شب يلدا رعايت شود
۳۰ آذر ۱۳۹۴، ۱۵:۲۵
کد خبر:
81888225
اهواز - ايرنا - مسئول واحد بهبود تغذيه مركز بهداشت خوزستان گفت: ضروري است الگوي مصرف مواد غذايي در خصوص قند، نمك و چربي در شب يلدا رعايت شود.
سرخط اخبار استانها
-
سردار سلامی: عملیات«وعده صادق»، تحسین جهانیان را برانگیخت
اصفهان-ایرنا- فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: عملیات وعده صادق و حمله…
-
همزمان با حضور رئیس جمهور در قائمشهر بزرگترین طرح بیمارستانی مازندران افتتاح شد
ساری-ایرنا- همزمان با حضور رئیسجمهور در قائمشهر، بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی…
-
وزیر بهداشت: دولت پنج هزار میلیارد ریال برای تکمیل بیمارستان ساری اختصاص داد
ساری- ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تخصیص پنج هزار میلیارد…
-
رئیسجمهور با خانواده شهدای «خانطومان» در مازندران دیدار کرد
ساری- ایرنا- آیت الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در جریان دور دوم…