۲۲ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵
کد خبر: 82382664
T T
۰ نفر
اجراي طرح نظارت ويژه بهداشتي برفروش مواد غذايي در فرديس

كرج-ايرنا-كارشناس مسئول واحد بهداشت محيط شهرستان فرديس اعلام كرد كه طرح نظارت ويژه بهداشتي بر مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي اين شهرستان اجرا شد.

ناهيد رباطي روز چهارشنبه درگفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: در اين نظارت ها از واحدهاي صنفي مانند نانوايي، قنادي، كارگاه توليد لبنيات، نان فانتزي، اغذيه فروشي، حليم فروشي، كبابي و رستوران و بستني فروشي ها كنترل و بازرسي به عمل آمد.
وي ادامه داد: دراين بازرسي ها يك تن موادغذايي غيرمجاز، فاقدمشخصات بهداشتي و تاريخ مصرف گذشته از جمله ، جوش شيرين ، چيپس فله، شيرخشك ،گلوكزمايع، نمك غيرتصفيه، ضايعات كيك وشيريني، كوكتل و همبرگر، بستني فله كشف، ضبط و معدوم شد.
وي گفت: كشف و ضبط ١٠٠كيلوگرم بستني فله،٢٠٠كيلوگرم لواشك غيرمجاز از انبار نگهداري ترشيجات،معدوم كردن ٢٠٠كيلوگرم لبنيات كپك زده'در بازديد از كارگاه توليد لبنيات،معدوم كردن ١٠كيلوگرم جوش شيرين در بازديد ازنانوايي سنتي،معدوم كردن كوكتل و همبرگر تاريخ گذشته در بازديد از اغذيه وپيتزافروشي در بازرسي ها انجام شد.
رباطي گفت: ١٠٠كيلوگرم نمك غيرتصفيه دربازديد از كارگاه توليد نان فانتزي، چيپس فله، ضايعات كيك در بازديد از كارگاه قنادي ،ضايعات شيريني در بازديد از كارگاه قنادي و گلوكز مايع تاريخ گذشته در بازديد از كارگاه قنادي معدوم شدند.
كارشناس مسئول بهداشت محيط شهرستان فرديس اظهار داشت: مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي بايد ضوابط بهداشتي نظير بهداشت فردي، تهيه كارت تندرستي، حفظ بهداشت، مكان توليد و عرضه و استفاده از مواد خام اوليه سالم و استاندارد را رعايت كنند.
رباطي هدف از اجراي اين طرح را نظارت ويژه بر نحوه فروش مواد غذايي، نظارت بر سلامت مواد خوراكي و همچنين رعايت بهداشت در مراكز توليدي و يا عرضه مواد خوراكي عنوان كرد.
7413/ 6155خبرنگار:معصومه مهتاب** انتشار دهنده: محمد عزيزپور

سرخط اخبار استان‌ها