ادویه در رژیم غذایی موجب بهبود عملکرد مغز می شود + عکس

9:13 - 22 آذر 1394
کد خبر: ۱۰۸۶۸۵
خبرگزاری میزان - طبق مطالعه جدید محققان، وجود یک ترکیب گیاهی در ادویه ها و گیاهان خوراکی موجب افزایش اتصالات مغزی می شود.
به گزارش به نقل از مهر،  محققان برزیلی در مطالعات اخیر خود دریافتند که وجود ماده ایی موسوم به «آپیجنین» (apigenin) در گیاه جعفری، آویشن، بابونه و فلفل قرمز، موجب بهبود تشکیل نورون ها و تقویت اتصالات بین سلول های مغزی می شود.

ادویه در رژیم غذایی موجب بهبود عملکرد مغز می شود + عکس
آزمایشات قلبی بر روی حیوانات نشان داده بود که مواد حاصل از گروه شیمیایی مشابه با آپیجنین، معروف به فلاوونوئیدها، تاثیر مثبتی بر حافظه و قدرت یادگیری دارد.

محققان در مطالعه خود مشاهده کردند که تنها بکارگیری آپیجنین در سلول های بنیادی انسان باعث می شود که بعد از ۲۵ روز آنها تبدیل به نورون شوند. بعلاوه نورون های تشکیل شده، اتصالات قوی تر و پیچیده تری را به وجود آوردند.

به گفته استیونز رهن، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ریو دو ژانیرو برزیل، اتصالات قوی بین نورون ها برای عملکرد خوب مغز، تحکیم حافظه و یادگیری بسیار مهم و حیاتی هستند.

این تیم تحقیق اثبات کرده اند که آپیجنین با اتصال به گیرنده های استروژن بر رشد، عملکرد و انعطاف پذیری سیستم عصبی تاثیر می گذارد. این گروه ها از هورمون ها به خاطر به تعویق انداختن روند شروع اختلالات روانپزشکی نظیر بیماری های شیزوفرنی، افسردگی، آلزایمر و پارکینسون معروف هستند.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *