۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۲۸
کد خبر: 82027458
T T
۰ نفر
استاندار كرمان: درصدد انجام كارهای نو در بخش كشاورزی هستیم

كرمان - ایرنا - استاندار كرمان گفت: درصدد هستیم با توجه به سیاست های دولت در حوزه اقتصاد مقاومتی در بخش كشاورزی استان كارهای جدیدی را انجام دهیم.

به گزارش ایرنا علیرضا رزم حسینی روز شنبه در دیدار اعضای نظام صنفی بخش كشاورزی استان كرمان، همراهی مردم را ضامن تحقق اقتصاد مقاومتی خواند و افزود: یكی از راه های موفقیت اقتصاد مقاومتی، استفاده از تشكل های مردمی است كه در سیاست های ابلاغی نیز مورد تاكید قرار گرفته و دولت نیز آن را قبول دارد.
وی راه اندازی نظام صنفی بخش كشاورزی را اقدامی خوب برشمرد و گفت: استان كرمان به اقرار مسئولان عالی رتبه از استان های پیشرو در اجرای اقتصاد مقاومتی است.
وی اظهار كرد: استان كرمان در حوزه صرفه جویی در منابع آبی و اجرای طرح همیاران آب اقدامات بسیار خوبی داشته است.
استاندار كرمان گفت: علاقه مند هستیم تشكل های بخش خصوصی را در حوزه كشاورزی افزایش دهیم.
وی بر حضور نظام صنفی بخش كشاورزی به عنوان عضو ستاد اقتصاد مقاومتی اشاره كرد و افزود: هرچه نهادهای مردمی گسترده تر شود، كار دولت تسهیل و اقناع زیرمجموعه های مربوط با سرعت بیشتری انجام می شود.
رزم حسینی حضور مردم در حوزه اقتصاد كشاورزی را مورد تاكید قرار داد و گفت: همه پذیرفته ایم كه اقتصاد كشاورزی توجه پذیر نیست و برای تحقق اقتصاد مقاومتی و طرح همیاران آب باید كشت مناسب برای هر منطقه تعیین شود و نظام صنفی كشاورزی در این حوزه نقش مهمی را دارد.
وی گفت: نهادهای مردمی بخش كشاورزی باید مروج طرح همیاران آب باشند و انتقادات مورد نظر درباره این طرح را نیز مطرح كنند.
استاندار كرمان افزود: نظام صنفی بخش كشاورزی باید روحیه مطالبه گری را داشته باشد و بتواند طرح های مهمی را در این حوزه انجام دهد.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان كرمان نیز در این دیدار گفت: نظام صنفی بخش كشاورزی با دارا بودن اساسنامه و هیات مدیره، به مانند سایر صنف های موجود در كشور فعالیت می كند.
عباس سعیدی ادامه داد: وظایف نظام صنفی كشاورزی بر اساس اساسنامه آن تعیین شده و این نظام می تواند ضمن كمك به كشاورزان، به بخش كشاورزی نیز كمك كند.
وی خاطرنشان كرد: اگر نظام صنفی بخش كشاورزی به وظایف خود به خوبی عمل كند می تواند در شهرستان های مختلف نیز فعال شود.
وی به امضای تفاهم نامه كاداستر اراضی در استان كرمان اشاره و بیان كرد: اگر بخواهیم در انتظار اعتبارات برای اجرای این طرح باشیم، زمان بر خواهد بود و تلاش می كنیم به زودی اجرای این طرح را در استان كرمان آغاز كنیم.
سعیدی بر همكاری استانداری كرمان برای اجرای طرح كاداستر اراضی تاكید و خاطرنشان كرد: با اجرای این طرح نظام صنفی بخش كشاورزی نیز حمایت شده و كشاورزان می توانند پروانه نظام صنفی را دریافت كنند.
مدیركل تعاون روستایی استان كرمان هم از شبكه تعاون روستایی به عنوان بزرگترین شبكه مردم نهاد یاد كرد و گفت: در استان كرمان بالغ بر 300 تشكل در این بخش فعالیت می كنند كه بخش عمده آنها تشكل های روستایی هستند.
رضا محمدحسینی ادامه داد: نظام صنفی بخش كشاورزی در 16 شهرستان استان كرمان فعال است .
وی اظهار كرد: كرمان یكی از بهترین استان های كشور در تنظیم بازار میوه شب عید بود كه در این زمینه 570 تن سیب درختی و یك هزار و 120 تن پرتقال توزیع شد.
رئیس نظام صنفی كشاورزی استان كرمان گفت: براساس نامه وزیر جهاد كشاورزی تمام خدمات كشاورزی منوط به پروانه نظام صنفی شده است و همه كشاورزان برای بهره مندی از خدمات دولتی باید عضو نظام صنفی كشاورزی شوند.
سید مصطفی مرتضوی گفت: نظام صنفی بخش كشاورزی باید حمایت شده و كارهای كشاورزان به این نظام واگذار شود تا خدمات كشاورزی از سوی خود كشاورزان به هم صنفان آنها ارائه شود.
دبیر اجرایی نظام صنفی بخش كشاورزی استان كرمان نیز در این جلسه گفت: سازمان نظام مهندسی كشاورزی در سال 85 تاسیس شد و شش ماه بعد نظام صنفی كشاورزی در استان كرمان شكل گرفت.
سیمین مجیدیان عنوان كرد: در حال حاضر 198 هزار بهره بردار بخش كشاورزی در استان كرمان وجود دارد كه برای ارتباط بین كشاوزان و دولت باید از ظرفیت های نظام صنفی كشاورزی استفاده شود.
وی گفت: در استان كرمان حدود 17 هزار بهره بردار عضو نظام صنفی كشاورزی شده اند و این تعداد باید افزایش یابد.
وی بر حضور نماینده نظام صنفی كشاورزی در ستاد تنظیم بازار و كمیته خرید گندم تاكید كرد و گفت: واگذاری مدیریت آب در شهرستان ها نیز می تواند در اختیار این نظام قرار گیرد تا از بودجه های موجود برای آموزش به كشاورزان و تشكل های آب بران استفاده شود.
وی گفت: همایش بحران آب و اقتصاد كشاورزی نیز اردیبهشت ماه در سیرجان برگزار می شود.
7440/3028

سرخط اخبار استان‌ها