صندوق بیمه محصولات کشاورزی دردی دوا نمی کند

قائم مقام خانه کشاورز گفت شرایط "بیمه محصولات کشاورزی" منصفانه نیست، از این رو لازم است که ساختار آن اصلاح شود چرا که در چنین شرایطی کشاورزان رغبتی به بیمه محصولات خود ندارند.

عنایت الله بیابانی قائم مقام خانه کشاورز در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه بعد از وقوع سرمازدگی در مازندران شاهد عرضه فراوان میوه به بازار هستیم، اظهار داشت: اعلام زودهنگام براورد احتمالی خسارات افزایش عرضه محصول از سوی کشاورزان ،جولان واسطه ها و دلالان در بازار  را به همراه داشته است.
 
وی افزود: در پی سرما و یخبندان اخیر  خسارت زیادی از نظر ساختار باغ ها و شکسته شدن درختان گریبانگیر کشاورزان شده است.
 
بیابانی با اشاره به اینکه برخی سودجویان در تکاپوی واردات میوه برای بازار شب عید هستند، گفت: سالانه دو میلیون و 200 الی 2 میلیون و 700 هزار تن مرکبات در مازندران تولید می شود که در پی سرما و یخبندان اخیر تنها 20 درصد مرکبات یخ زده هستند که با وجود مازاد تولید نیازی به واردات نداریم.
 
قائم مقام خانه کشاورز ادامه داد: با وجود آنکه دولت به باغداران مرکبات اعلام کرده که مرکبات یخ زده خود را به سازمان تعاون روستایی و کارخانه های کنستانتره تحویل دهند اما لازم است که این امر با مدیریت صحیح صورت گیرد.
 
وی در پاسخ به این سوال که چرا تنها 6 هزار هکتار باغات مرکبات بیمه هستند، تصریح کرد: با توجه به آنکه شرایط بیمه منصفانه نیست، از این رو لازم است که ساختار آن اصلاح شود چرا که در چنین شرایطی کشاورزان رغبتی به بیمه محصولات خود ندارند.
 
بیابانی ادامه داد: از دولت تقاضا داریم به مسئله بیمه توجه بیشتری نماید به طوریکه بودجه بیشتری در اختیار صندوق بیمه محصولات کشاورزی قرار دهد.
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار