کد خبر: ۱۰۴۱۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - 2016April 11
شفاآنلاین:تغذیه>نعناع به تقویت معده کمک می کند.
به گزارش شفاآنلاین : نعناع یکی از بهترین و پرخاصیت سبزی های بهاری است که در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است.  فصل بهار، فصل این سبزی پر خاصیت است، پس بهتر است با این سبزی بهاری بدن تان را سالم کنید.

 

مصرف سبزی برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش ضروری است و مصرف ناکافی سبزی می‌تواند زمینه ابتلا به بیماری‌های گوارشی مثل سرطان روده را فراهم کند. متاسفانه امروزه بسیاری از افراد به اندازه کافی سبزی مصرف نمی‌کنند و برخلاف گذشته، ظرف سبزی را خیلی کم می‌توان در سفره‌های ایرانی دید.

 

نعناع سبزی است خوشبو که طبع آن از دیدگاه طب‌سنتی گرم و خشک است؛ البته خشکی آن زیاد نیست. یکی از خواص مهم نعناع رقیق کردن خون است و افرادی که دارای مشکل غلظت خون هستند، می‌توانند از مصرف نعناع سود ببرند.

 

مصرف نعناع می‌تواند باعث شادابی و سرزندگی فرد شود به همین دلیل آن دسته از افرادی که روحیه خوبی ندارند، می‌توانند نعناع را در رژیم غذایی خود قرار بدهند.

 

چنانچه دچار درد دندان شدید و دسترسی به پزشک برایتان میسر نبود، می‌توانید برگ نعناع را تا وقتی که درد دندان‌تان تسکین پیدا کند، بجوید تا در اولین فرصت به دندان‌پزشک مراجعه کنید.

 

نعناع در از بین بردن انگل موثر است؛ بنابراین قرار دادن آن در سفره و صرف این سبزی، می‌تواند برای همه افراد خانواده مفید باشد.

 

نعناع  به تقویت معده کمک می کند، بنابراین آن دسته از افرادی که معده ضعیفی دارند و احساس می‌کنند غذا سر دلشان باقی می‌ماند یا دائم دچار نفخ می‌شوند، می‌توانند از مقداری نعناع خشک شده به صورت دم‌کرده یا جوشانده استفاده کنند. انجام این کار هم باعث تقویت معده می‌شود و هم نفخ را از بین می‌برد. ترشی‌ها طبع سردی دارند به همین دلیل باید مقداری نعناع به آن ها‌ اضافه کرد تا از مقدار سردی آن‌ها کم شود.

 

نعناع می‌تواند در ایجاد تعریق موثر باشد، برای بهره گرفتن از این خاصیت ، باید حدود ۵ گرم نعناع خشک را در یک لیتر آب‌جوش دم کرد و به اندازه یک فنجان در وعده‌های مختلف در طول یک روز آن را نوشید.

 

دوغ و پنیر طبع سرد دارد به همین دلیل با اضافه کردن نعناع خشک یا تازه، می‌توان علاوه بر ایجاد طعم مطبوع، سردی آن‌ها را کاهش داد. نعناع مصلح دوغ و پنیر محسوب می‌شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: