در این نشست، دبیر انجمن تولیدکنندگان ماءالشعیر و مالت ایران دلایل کاهش صادرات محصولات این بخش را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین سید حمیدرضا کمال علوی با بیان اینکه از سال 89 تا 92، تولید شرکتهای عضو این انجمن بین 800 میلیون تا یک میلیارد لیتر بوده است، گفت: «تولید ماءالشعیر در ایران طی سال 93 به 2 میلیارد لیتر رسید حال آنکه در سال 94 تولید این بخش مقداری کاهش یافت.»
او افزود: «مشکلات در تامین مواد اولیه به ویژه عوارض و تعرفه بالای واردات قوطی بستهبندی، و عدم تامین نیاز داخل توسط معدود شرکتهای داخلی، یکی از معضلات جدی واحدهای تولیدی این بخش است که بر صادرات محصولات با برند ایرانی نیز اثر منفی گذاشته است.»
3939
نظر شما