کد خبر: ۱۱۸۹۳۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - 2016August 11
شفا آنلاین>تغذیه>کاکل ذرت دارای مواد معدنی مختلف و املاح پتاسیم و کلسیم می باشد.

به گزارش شفا آنلاین، کاکل ذرت دارای مقدر زیادی پتاسیم است .

این ماده ی غذایی دارای ارزش غذایی فراوانی است و بعلت نداشتن گلوتن (ماده چسب گندم) قابلیت تهیه نان را ندارد.

از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است و غذای خوبی برای پیشگیری سرطان است.

استفاده مداوم از ذرت از کرم خوردگی دندان جلوگیری می کند و روغن  آن کلسترول خون را پائین می آورد .

درد و ناراحتی های دستگاه ادراری را تسکین می دهد و سنگ مثانه ،‌التهاب ،‌ورم مثانه و درد مثانه را از بین می برد .
برچسب ها: ذرت ، ‌التهاب ، ورم مثانه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: