ادویه در رژیم غذایی موجب بهبود عملکرد مغز می شود

طبق مطالعه جدید محققان، وجود یک ترکیب گیاهی در ادویه ها و گیاهان خوراکی موجب افزایش اتصالات مغزی می شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان برزیلی در مطالعات اخیر خود دریافتند که وجود ماده ایی موسوم به «آپیجنین» (apigenin) در گیاه جعفری، آویشن، بابونه و فلفل قرمز، موجب بهبود تشکیل نورون ها و تقویت اتصالات بین سلول های مغزی می شود.

آزمایشات قلبی بر روی حیوانات نشان داده بود که مواد حاصل از گروه شیمیایی مشابه با آپیجنین، معروف به فلاوونوئیدها، تاثیر مثبتی بر حافظه و قدرت یادگیری دارد.

محققان در مطالعه خود مشاهده کردند که تنها بکارگیری آپیجنین در سلول های بنیادی انسان باعث می شود که بعد از ۲۵ روز آنها تبدیل به نورون شوند. بعلاوه نورون های تشکیل شده، اتصالات قوی تر و پیچیده تری را به وجود آوردند.

به گفته استیونز رهن، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ریو دو ژانیرو برزیل، اتصالات قوی بین نورون ها برای عملکرد خوب مغز، تحکیم حافظه و یادگیری بسیار مهم و حیاتی هستند.

این تیم تحقیق اثبات کرده اند که آپیجنین با اتصال به گیرنده های استروژن بر رشد، عملکرد و انعطاف پذیری سیستم عصبی تاثیر می گذارد. این گروه ها از هورمون ها به خاطر به تعویق انداختن روند شروع اختلالات روانپزشکی نظیر بیماری های شیزوفرنی، افسردگی، آلزایمر و پارکینسون معروف هستند.

منبع: مهر
 برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار