۲۶ دی ۱۳۹۵، ۹:۳۰
کد خبر: 82387206
T T
۰ نفر
شاخص قیمت مواد غذایی فائو در سال 2016 برای پنجمین سال متوالی كاهش یافت

تهران- ایرنا- سازمان كشاورزی و خواربار سازمان ملل متحد (فائو) اعلام كرد، شاخص قیمت مواد غذایی در سال 2016 برای پنجمین سال متوالی كاهش یافت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، بنا به اعلام فائو، میانگین شاخص قیمت محصولات غذایی اصلی در سال 2016 با 1.5 درصد كاهش نسبت به سال پیش از آن به 161.5رسید.
برداشت خوب و چشم انداز روشن اقلام اصلی غلات موجب كاهش تاثیر عواملی شد كه شاخص قیمت فائو را به طرف بالا سوق می دادند كه از جمله آن می توان به كاهش تولید شكر و روغن پالم در مناطق استوایی كه به اثرات سوء پدیده ال نینو برمی گردد، اشاره كرد.
میانگین شاخص یاد شده در دسامبر 2016(آذر-دی) گذشته تقریبا در سطح 172 ایستاد كه در مقایسه با ماه نوامبر (آبان-آذر) تغییر چندانی نداشت.
قیمت غلات در سال 2016 با روند یكنواختی كاهش یافت و نسبت به سال 2015 و نیز اوج قیمت در سال 2011 به ترتیب 9.6 و 39 درصد پایین آمد.
همزمان، قیمت شكر و روغن های گیاهی در سال 2016 در مقایسه با سال پیش از آن به ترتیب 34.2 و 11.4 درصد افزایش یافت.
به گزارش ایرنا، شاخص مواد غذایی فائو یك شاخص تجاری وزنی است كه قیمت پنج گروه محصولات غذایی شامل غلات، روغن های گیاهی، لبنیات، گوشت و شكر را در طول زمان ثبت می كند.
اقتصام**1063**1561**مترجم:رفعت كرمی مهر**منتشركننده: مژگان توانا
آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در كانال اقتصادی ایرنا در تلگرام:
@IRNAeco
https://telegram.me/irnaeco
۰ نفر