۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۰۵۴۹۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۴-۰۸-۱۳۹۵
کد ۵۰۵۴۹۱
انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۴-۰۸-۱۳۹۵

سوسیس و کالباس، بمب های سرطان زا

به افراد توصیه می شود که این فرآورده ها را کمتر مصرف کنند خصوصا در کودکان به خاطر علاقه ای که به خوردن این مواد غذایی دارند از مارک های معروف استفاده شود.
نیترات سدیم ها جزء افزودنی های مجاز هستند اما استفاده بی رویه از آنها در دراز مدت می تواند موجب بروز سرطان شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، محمد حسین عزیزی رییس انجمن صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: در فرآورده های گوشتی مثل سوسیس و کالباس به دلیل ماندگاری بسیار کم و برای پیشگیری از مسمومیت طبق فرمولاسیون و استاندارد جهانی نیترات سدیم اضافه می کنند.

وی با بیان اینکه نیترات سدیم جزء افزودنی های مجاز جهانی هست، اظهار داشت: مصرف بی رویه محصولات دارای نیتریت و نیترات در دراز مدت باعث سرطان می شود. این افزودنی ها دستاورد کشورهای غربی هستند که استفاده از آنها در حد استاندارد خطری ندارد.

عزیزی بیان کرد: عوامل متعددی در بروز سرطان می توانند دخالت داشته باشند که یکی از آنها می تواند مصرف بی رویه استفاده از این افزودنی ها باشد. معمولا افزودنی ها پس از انجام آزمایش های متعدد و اثبات بی خطر بودن آنها مورد استفاده قرار می گیرند و  خطر استفاده از آنها برخلاف باور عموم هنوز اثبات نشده است.

رییس انجمن صنایع غذایی بیان کرد: این مواد نگه دارنده در سوسیس و کالباس بیشتر استفاده می شوند و در فیله های مرغ و همبگرها معمولا وجود ندارد.

وی با بیان این که حرارت بالا برای طبخ سوسیس و کالباس نیتریت موجود در آن را تبدیل به نیترات وآن هم به نیتروستامین مبدل می شود اظهار داشت: حرارت دادن فرآورده های گوشتی دارای نیتریت موجب تشدید عوراض ناشی از آن می شود و توصیه می شود که افراد تا حد امکان  با حرارت ملایمتر به طبخ این مواد بپردازند.

عزیزی اذعان کرد: مواد طعم دهنده موجود در برخی مواد غذایی نیز هیچ کدام ساخت کشور و ایده ما نیست و این محصولات نیز می توانند در صورت مصرف بی رویه در دراز مدت و در کنار سایر عوامل سرطان زا باشند.

رییس انجمن صنایع غذایی اظهار داشت: به افراد توصیه می شود که این فرآورده ها را کمتر مصرف کنند خصوصا در کودکان به خاطر علاقه ای که به خوردن این مواد غذایی دارند از مارک های معروف استفاده شود.

وی در پایان تصریح کرد: استفاده از گوجه فرنگی، کاهو و سبزیجات در کنار فست فودها به دلیل وجود آنتی اکسیدان، فیبر و ویتامین ها در کاهش عوارض ناشی از مصرف آنها می توانند موثر باشند.

برچسب ها: سوسیس ، کالباس ، سرطان
ارسال به دوستان
هند می‌تواند قفل توسعۀ ترانزیتی فرودگاه امام خمینی را بشکند ‌ دیدنی های امروز؛ از نزاع در مجلس تایوان تا تظاهرات ضداسرائیلی درمان بیماری‌های صعب‌العلاج از خاک فیلیپین و زامیبیا! 100/000 توکن PEPE هدیه برای کاربران جدید صرافی آبان تتر با استفاده از کد رفرال کی و چی دام انفجاری برای پلیس ترکیه؛ ماجرا چه بود؟ / پنج پلیس زخمی شدند کشورهای برتر بر اساس آموزش در سال ۲۰۲۴ کدام‌اند؟ (+ اینفوگرافی) تعطیلی شنبه‌ها و گریزی به بحث «سَبت یهود» حقوق همه بازنشستگان تأمین اجتماعی تا آخر وقت فردا واریز می‌شود آیکان باترفلای؛ شاسی بلند ارزان قیمت جیلی در راه بازار(تصاویر) روزنامه جمهوری اسلامی: این که می گویند «مردم در حکومت دینی هیچ کاره اند» خلاف اسلام است / امام: حکومت دینی حق ندارد چیزی را به ملت تحمیل کند سهمیه المپیکی ایران به ۳۴ رسید 16 خواص شگفت انگیز نوشیدن معجون آب هویج و زنجبیل + طرز تهیه پرواز فوق العاده در مسیر زاهدان به تهران برقرار شد بازداشت پزشک قلابی طب سنتی در زاهدان راه‌های مقابله با پشه آئدس در جنوب کشور (اینفوگرافی)
وبگردی