۲۷ دی ۱۳۹۴، ۸:۲۱
کد خبر: 81923271
T T
۰ نفر
مواد غذايي و آشاميدني بزودي داراي نشانگر رنگي تغذيه مي شوند

ايلام - ايرنا - كارشناس مسئول مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي ايلام گفت: براساس دستور العمل وزارت بهداشت بزودي همه مواد غذايي و آشاميدني داراي نشانگر رنگي تغذيه ايي مي شوند.

به گزارش ايرنا از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي ايلام، زهره فرخي پور در كارگاه آموزشي نشانگرهاي رنگي تغذيه اي اظهار كرد: درج نشانگر رنگي تغذيه اي مصرف كنندگان را از ارزش غذايي مواد مطلع مي كند.
وي توضيح داد: با توجه به طرح تحول سلامت و سياست هاي وزارت بهداشت در خصوص اطلاع رساني و افزايش فرهنگ مصرف كنندگان مواد غذايي و آشاميدني، سازمان غذا و دارو اقدام به تدوين دستورالعمل درج نشانگر رنگي تغذيه اي بر روي محصولات غذايي و آشاميدني كرده است.
فرخي پور افزود: ايران جزو معدود كشورهايي است كه نسبت به اجراي طرح مذكور بر روي بر چسب محصولات غذايي و آشاميدني اقدام كرده و بزودي همه محصولات غذايي و آشاميدني داراي نشانگر رنگي تغذيه اي (چراغ راهنماي تغذيه اي) بر روي طرح برچسب خواهند شد.
وي تاكيد كرد: با الصاق نشانگر رنگي بر روي برچسب محصولات توليدي غذايي و آشاميدني، مصرف كننده مي تواند از محتواي انرژي، قند، چربي، نمك و اسيدهاي چرب ترانس هر ماده غذايي آگاه شود.
وي يادآور شد: به اين ترتيب با اطلاعات بدست آمده، مصرف كننده نوع و ميزان مصرف هر ماده غذايي را بصورت روزانه تشخيص داده و انتخاب مي كنند كه ويژگي هاي مذكور بر اساس هر سهم ماده غذايي و با رنگ هاي مختلف همانند چراغ راهنما مشخص شده است.
فرخي پور گفت: محصولات غذايي را مي‌توانيد با استفاده از نشانگرهاي رنگي تغذيه‌اي و با توجه به مقدار انرژي، قند، چربي، نمك و ميزان اسيد چرب ترانس موجود در آن انتخاب و به سلامت خود كمك كنيد.
به گزارش ايرنا اين كارگاه آموزشي يك روزه با هدف آگاه سازي مسئولان فني كارخانجات و كارگاه هاي مواد غذايي و بهداشتي استان ايلام، در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي ايلام تشكيل شد.
7177/9002

سرخط اخبار استان‌ها