۱۰ مهر ۱۳۹۵، ۶:۱۷

کارشناسان تغذیه توصیه می کنند؛

۵ میوه و سبزی که باید با پوست مصرف شود

۵ میوه و سبزی که باید با پوست مصرف شود

به گفته کارشناسان تغذیه، پوست برخی میوه ها وسبزیجات سرشار از مواد مغذی است و نباید گرفته شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، از آنجائیکه پوست برخی مواد خوراکی حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است، نباید پوست کنده شوند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد.

سیب: پوست سیب سرشار از پکتین فیبری محلول است. پکتین به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و سطح قند خون را ثابت نگه می دارد.

انگور: پوست انگور حاوی فیتوشیمیایی های مفید برای سلامت قلب است.

سیب زمینی: پوست سیب زمینی بیش از گوشت آن حاوی آهن، فیبر و فولات است. در حقیت پوست سیب زمینی ۵ تا ۱۰ برابر گوشت آن آنتی اکسیدان دارد.

خیار: با خوردن خیار با پوست در حقیقت میزان مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K را افزایش خواهید داد.

بادمجان: پوست بادمجان سرشار از آنتی اکسیدان ناسیونین (Nasunin) است که بسیار برای حفظ سلامت بافت مغز مهم و ضروری است. ناسیونین نوعی فلاوونوئید است و اگر شما آن را بخورید کمتر در معرض اضافه وزن قرار می گیرید.

کد خبر 3783369

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • کیومرث ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۰
      0 0
      چندی قبل وزیر بهداشت ، در مصاحبه ای توصیه کردند، خیار و سیب بصورت پوست کننده مصرف شود، البته بنظر بخاطر سمومی است که به این میوه جات زده میشود
    • عزیز ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۰
      0 0
      پس مواد سمی موجود در پوست میوه ها که نتیجه استفاده از سموم شیمیایی در باغهاست چی میشه . لطفا اطلاعات کامل رو در اختیار مردم قرار بدین
    • علی اکبر ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۰
      0 0
      پوست سیب زمینی وبادنجان را که نمی شود خورد چون جویده نمی شود
    • saeed ۱۲:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۰
      0 0
      پوست بادمجان؟چطور میشه خورد؟