راه اندازی واحد تولید نیمه صنعتی صنایع غذایی در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: واحد تولید نیمه صنعتی صنایع غذایی با همکاری بخش خصوصی در این پژوهشکده راه اندازی شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، قدیر رجب زاده افزود: واحد تولید نیمه صنعتی صنایع غذایی با هدف فراهم آوردن زیر ساختهای عمومی لازم برای تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی با همکاری بخش خصوصی راه اندازی شد.
وی گفت: اجرای واحدهای تولید صنایع غذایی (پایلوتها) تنها راه ورود نتایج پژوهشی به بازار و پیاده سازی آن در مقیاس صنعتی است که در این مسیر فرایندها از مقیاس آزمایشگاهی به مقیاس تولیدی تبدیل میشود.
وی با اشاره به اینکه عمده چالشهای مربوط به خط تولید قبل از سرمایه گذاری بالا است افزود: در مرحله اول راه اندازی این واحد تولیدی (پایلوت)، بر اجرای طرحهای تحقیقاتی در زمینه صنعت نان متمرکز شده است.