استاندار کرمان: کارخانه‌داران محصولات کشاورزی را منصفانه‌تر خریداری کنند

جیرفت - ایرنا - استاندار کرمان گفت: صاحبان واحدهای تولیدی فرآوری، محصولات کشاورزی را با قیمت منصفانه‌تری خریداری و قیمت خرید از کشاورزان را اصلاح کنند. 

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدمهدی فداکار پنجشنبه در نشست با برخی از صاحبان واحدهای فرآوری جنوب کرمان اظهار کرد: صاحبان واحدهای تولیدی سود آنی و زودگذر را ترجیح ندهند، چرا که کشاورز با این مشکلات و هزینه‌ها پول ناچیزی برایش می‌ماند، از این رو واحدهای تولیدی به کشاورزان کمک کنند.

وی تاکید کرد: باید کمک کنید تولید جان بگیرد و اگر سال آینده هم کشاورز کاشت نکند و این چرخه حرکت نکند اولین متضرر صاحبان واحدهای تولیدی هستند.

فداکار ادامه داد: باید کمک کنیم کشاورزی استمرار و برای مردم هم درآمد داشته باشد.

وی اضافه کرد: شبکه ای وجود دارد که باید باهم کار کنند که از جمله شامل کشاورز و حمل و نقل و کارخانه می‌شود.

استاندار کرمان بیان کرد: برخی از محصولات را نمی توان زمان زیادی نگهداری کرد و باید فروخته یا فرآوری شود و اگر کار سرمایه گذاران و واحدهای تولیدی پیش برود کشاورز هم منفعت می‌برد.

وی گفت: کمک به صنعت که تعداد زیادی شغل ایجاد کرده اهمیت زیادی دارد و در این راستا برای رفع مشکل یک واحد تولیدی هر تلاشی را می کنیم و برای اینکه به واحدهای تولیدی هم فشار نیاید حاضر به کمک به آنها هم هستیم.

کشت نزدیک به ٩ هزار هکتار گوجه فرنگی

رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان هم گفت: سطح ابلاغی کشت گوجه فرنگی در جنوب کرمان ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار بوده که هشت هزار ۷۳۶ هکتار کشت شد و پیش بینی برداشت ۳۴۰ هزار تن از این محصول وجود دارد.

احمد احمدپور افزود: عمده تولید گوجه فرنگی در شهرستان های قلعه‌گنج، رودبارجنوب، جازموریان و کهنوج است.

وی با بیان اینکه عمده برداشت این محصول با ۶۷ درصد در اردیبهشت و معادل ۲۳۵ هزار تن است ادامه داد: ۲۲ درصد برداشت گوجه فرنگی با ۸۱ هزار تن در خرداد است اما خرید عمومی گوجه فرنگی با نوسان قیمت زیادی مواجه بوده است و نگرانیم این مشکل ادامه داشته باشد.

احمدپور با اشاره به اینکه هیچ محدودیتی برای صادرات وجود ندارد و روزانه ۱۰ هزار تن صادر می شود بیان کرد: اکنون گوجه فرنگی با قیمت کیلویی ۳۰ هزار ریال خریداری می شود اما اتحادیه تعاون روستایی بر این باور است که باید کیلویی ۴۰ هزار ریال از کشاورز خریداری شود.

محمدرضایی یکی از صاحبان واحدهای فرآوری در کهنوج هم در این نشست گفت: از ۱۰ تا ۶۰ میلیارد ریال هزینه شده تا استانداردهای بهداشت رعایت شود اما همچنان ایراداتی به واحدهای تولیدی گرفته می شود که به نظر ما سختگیرانه است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha