بازدید 2335

روسیه به جای روغن خام، دانه روغنی به ایران صادر کند

دبیر کل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران از ارائه پیشنهاد ایران به روسیه برای جایگزینی دانه‌های روغنی به جای فروش روغن خام به ایران خبر داد.
کد خبر: ۵۸۳۱۹۸
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۶:۲۲ 24 April 2016
دبیر کل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران از ارائه پیشنهاد ایران به روسیه برای جایگزینی دانه‌های روغنی به جای فروش روغن خام به ایران خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از کانون صنایع غذایی، کاوه زرگران در کنفرانس سه روزه توسعه روابط تجاری ایران و روسیه با معرفی ظرفیت‌های ایران و روسیه در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی، اظهار داشت: دو کشور می توانند متناسب با مزیت هایی که نسبت به یکدیگر دارند از طریق همکاری های اقتصادی به رشد و توسعه کشور خود کمک کنند.

وی تصریح کرد: حضور نمایندگان اینداستریال بانک از روسیه که یکی از قدرتمندترین بانکهای این کشور است و دو بانک ایرانی خاورمیانه و توسعه تعاون در این کنفرانس بیانگر جدیت دو طرف در رفع موانع بانکی و پولی در راستای توسعه مناسبات اقتصادی است.

وی افزود: یکی از مهمترین عوامل رشد روابط بین المللی یک کشور، نبود موانع پولی و بانکی است تا تجار و فعالان اقتصادی بتوانند نقل و انتقالات ارزی خود را به سهولت انجام دهند.

زرگران همچنین با اشاره به توانمندی و زمینه های کاری مشترک ایران و روسیه، اطلاعات آماری از میزان تولید و نیازهای کشور در زمینه غلات، جزئیات مربوط به میزان سطح زیر کشت، نوسانات تولید و واردات محصولات کشاورزی و غذایی به ایران در طول یک دهه گذشته، سیاست های فعلی کشور در خصوص تولید و واردات گندم، ذرت و جو، وضعیت کارخانه های روغن کشی که دانه های روغنی مانند دانه آفتاب گردان و سویا مصرف می‌کنند را ارائه کرد و به تشریح برنامه های تعیین شده در راستای تقویت این بخش‌ها پرداخت.

لازم به ذکر است وزارت کشاورزی ایران با توجه به توانمندی های کشور در بخش روغن کشی در سیاست های جدید مبنی بر واردات دانه های روغنی به جای روغن خام و توسعه اشتغال اقدامات موثری انجام داده، به این ترتیب در این کنفرانس پیشنهاد شد که روسیه به جای فروش روغن خام به ایران به فکر فروش دانه های روغنی باشد.

به گفته دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی، ظرفیت ذخیره گندم در پورت ماهاچ کالا در حدود 60 هزار تن است که با احتساب انبارهای جانبی ظرفیت بیشتری در برمی گیرد. همچنین ابن بندر در حوزه صادرات الوار فعال است.

وی، منطقه آستاراخان را در امر مراودات بین دو کشور مهم و حساس ارزیابی کرد و گفت: رویکرد بخش خصوصی و دولتی دو کشور در توسعه مناسبات اقتصادی خلاصه می شود که در همین رابطه روسیه تلاش می کند امکانات و تأسیسات لازم را در آستاراخان فراهم کند، به طوری که دو کشور تأمین کننده کالاهای یکدیگر باشند.

هیئت اقتصادی روسیه به سرپرستی معاون وزیر کشاورزی این کشور دو ماه قبل به ایران سفر کرد و طی آن ضمن بررسی زمینه های همکاری دو کشور، از فعالان صنعت غذا و کشاورزی ایران دعوت شد تا در کنفرانس توسعه روابط تجاری ایران و روسیه حضور داشته باشند.

این کنفرانس دوم اردیبهشت کار خود را در آستاراخان آغاز کرد و به دعوت اتحادیه غلات روسیه جمعی از فعالان صنایع غذایی و تجار حوزه غلات ایران برای شرکت در این کنفرانس به روسیه سفر کردند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # موسسه مصاف # صادق زیباکلام # سیل
وب گردی