۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۱۴
کد خبر: 82024825
T T
۰ نفر
313 هزار بچه ماهي در منابع آبي آذربايجان غربي رهاسازي شد

اروميه- ايرنا- مدير كل شيلات و آبزيان آذربايجان غربي گفت: 313 هزار بچه ماهي گرمابي در منابع آبي استان رهاسازي شد.

معصوم فصيح روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بچه ماهي هاي رهاسازي شده در مركز شهيد كاظمي پلدشت پرورش و تكثير شده و سپس به منظور حفظ و بازسازي ذخائر منابع آبي استان در منابع آبي شمال و جنوب آذربايجان غربي رهاسازي شده است.
وي بيان كرد: در اين اقدام تعداد 131 هزار قطعه بچه ماهي در منابع آبي ارس و تعداد 42 هزار قطعه در سد قيقاچ شهرستان پلدشت با مشاركت بخش خصوصي رها سازي شد.
فصيح اضافه كرد: 140 هزار قطعه انواع بچه ماهي گرمابي شامل بيگ هد، فيتوفاك، آمور و كپور در منابع آبي سد بوكان رهاسازي شد.
وي بيان كرد: پارسال افزون بر چهار هزار تن انواع ماهي از منابع آبي استان صيد و روانه بازارهاي داخلي و خارجي شده است.
مدير شيلات و آبزيان آذربايجان غربي اظهار كرد: ميزان مصرف ماهي در آذربايجان غربي بسيار كم است كه اميدواريم با ايجاد فرهنگ صحيح استفاده از ماهي و آبزيان، در سال هاي آينده شاهد رشد ارقام مرتبط با اين محصول در استان باشيم.
وي افزود: در استان آذربايجان غربي از 10 منبع آبي و هشت رودخانه انواع ماهي صيد مي شود كه مهم ترين منابع صيد ماهيان استان درياچه سد ارس، سد مهاباد، سد بوكان و سد بارون ماكو است كه از آن ها انواع ماهي استحصال و به بازارهاي مصرف عرضه مي شود.
فصيح اضافه كرد: سوف، كپور، ماش، بيگ هد، زردپر و كولمه از جمله ماهياني است كه از منابع آبي استان صيد مي شود.
به گزارش ايرنا، آذربايجان غربي رتبه نخست در توليد آبزي از منابع داخلي را در بين استان هاي غير ساحلي كشور دارد و درياچه سد ارس به عنوان بزرگترين منبع تامين مولد ماهي سوف در كشور است.
آبزيان توليدي در استان از تنوع ويژه اي برخوردار بوده و شامل چهار گونه ماهيان گرمابي، ماهي قزل آلا و بيش از 10 گونه بومي از جمله ماهي سوف و ماش است كه ارزش اقتصادي بالايي دارد.
7125/1905

سرخط اخبار استان‌ها