۲۵ مهر ۱۳۹۵، ۱۴:۱۱
کد خبر: 82268536
T T
۰ نفر
متخصص مغز و اعصاب : تغذيه مديترانه اي باعث كاهش بروز لخته هاي خوني در مغز مي شود

اهواز – ايرنا - يك متخصص بيماري هاي مغز و اعصاب (نورولوژي) گفت: مصرف مواد غذايي سالم مديترانه اي باعث جلوگيري از بروز هرگونه ترومبوز (لخته خون) كه با علايم درد، تورم در محل ترومبوز، گرمي و تغيير رنگ پوست است، مي شود.

به گزارش ايرنا دكتر نسترن مجدي نسب يكشنبه در همايش تشخيص و درمان ترومبوز در دانشكده پرستاري دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز افزود: ترومبوز به تشكيل لخته در عروق خوني مي‌گويند و اين لخته‌هاي موجود در شريان (عروقي كه نقش اكسيژن‌رساني را به عهده دارند) بسيار خطرناكند و عامل اصلي سكته‌هاي قلبي و مغزي محسوب مي‌شوند.
وي گفت: بسياري از مردم با اهميت آنها و علائم‌ اين بيماري آشنا هستند، اما ميزان آگاهي جامعه از آنها كافي نيست؛ ترومبوزها لخته‌هايي هستند كه در وريدها يا سياهرگ‌ها (كه خون بي‌اكسيژن را به قلب برمي‌گردانند) شكل مي‌گيرند.
وي اطلاع رساني و آگاهي مردم را در خصوص علايم بيماري ترومبوز مهم دانست و ادامه داد: از موارد مهمي كه ممكن است باعث كاهش بروز آمبولي شود، آگاهي بيمار از عوامل خطر زاست. مجدي نسب افزود: هدف ما اين است كه افراد با داشتن اين آگاهي‌ها خودشان در سلامت خود مشاركت داشته باشند و عوامل خطر موجود در خودشان را با پزشك در ميان بگذارند.
وي با تاكيد بر اهميت مراجعه به پزشك در صورت مشاهده هرگونه علايم اين بيماري گفت: روش جديد درمان اين بيماري باعث جلوگيري از بروز لخته هاي خوني خواهد شد كه بيمار به محض مشاهده هرگونه علايم ضعف حركتي، اختلال ديد و بي حسي در انگشتان خود احساس كرد در كوتاهترين زمان به اورژانس بيمارستان مراجعه كرده و تحت درمان قرار گيرد.
انجمن علمي ترومبوز هموستاز ايران در سال 93 با هدف توسعه سطح علمي، برگزاري همايش هاي آموزشي، و برگزاري كميته هاي تخصصي در ايران، تشكيل شده است.
آيين همايش روز جهاني ترومبوز با حضور جمعي از متخصصان و اعضاي انجمن ترومبوز خوزستان و جمعي از اساتيد و دانشجويان دانشگاه علوم پزشككي اهواز برگزار شد.
7165 / 6037
خبرنگار : حميدرضا ترابي فرد ** انتشار دهنده: عبدالحميد راجي

سرخط اخبار استان‌ها