Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم استان زنجان خبر داد:

استقبال زنان روستایی از کارگاه های آموزشی طبخ آبزیان در شهرستان طارم

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: آشنا شدن با روش های مختلف طبخ ماهی به افراد کمک شایانی می کند تا بتوانند از محصولات آبزی در رژیم غذایی خود استفاده کنند.

استقبال زنان روستایی از کارگاه های آموزشی طبخ آبزیان در شهرستان طارم


به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) و به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان

زنجان علی رضا عماری افزود: آموزش روش های طبخ آبزیان موجب ترویج استفاده از محصولات آبزی شده و نهایتا تامین سلامت جامعه را به دنبال خواهد داشت که در این راستا اقدام به برگزاری دوره های مختلف آموزشی برای متقاضیان در مناطق مختلف شهرستان طارم شده است .

وی با اشاره به استقبال خوب علاقه مندان از کلاس های آموزشی برگزار شده در زمینه طبخ آبزیان در شهرستان طارم تصریح کرد: اخیرا کارگاه آموزشی طبخ آبزیان در روستای گیلانکشه این شهرستان برگزار شد .

عماری با بیان اینکه کارگاه آموزشی طبخ آبزیان در روستای گیلانکشه با مشارکت اعضای صندوق اعتبارات خرد این روستا برگزار شد، افزود: این کارگاه با حضور 58 نفر از زنان روستایی برگزار شد که نشان دهنده علاقه مندی و استقبال زنان از چنین آموزشهایی است .

این مسئول خاطرنشان کرد: در کارگاه آموزشی طبخ آبزیان آموزش­های لازم در خصوص سه روش مختلف طبخ ماهی شامل قلیه ماهی، کوکوی ماهی و شنسل ماهی توسط مدرس ارائه شده و در نهایت با تزئین غذا و پذیرایی از شرکت کنندگان به پایان رسید .



انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید