رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تأکید کرد: تحت هیچ شرایطی زیردست چاه‌ها و ایستگاه‌های پمپاژ نباید کشت برنج انجام شود. گوهرگانی بیان کرد: اگر در منطقه‌ای به صورت سنتی از گذشته از آب رودخانه‌ها استفاده می‌کردند امسال باید سطح زیر کشت را کاهش دهند.

به گزارش خبرآنلاین از استان کهگیلویه و بویراحمد،مدیرکل جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:استارت کارخانه قند به همت استاندار محترم ،معاونین و دیگر مدیران استانی کلید خورده است و یک خریدار بومی کارخانه قند را خریداری کرده است.
جعفر گوهرگانی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:در جلساتی که با این عزیزان داشتیم و صورت جلسه هایی نیز به تصویب رسید ،و چنانچه خریدار محترم پای کار بیاید به یاری خداوند محترم از پاییز در مناطق گرمسیری ،حداقل 50 درصد خوراک چغندر قند مصرفی کارخانه در کشت پاییزه تامین می کنیم.
گوهرگانی اظهار کرد : 50 درصد دیگر را از کشت بهاره برای سال بعد در مناطق سردسیری استان تامین خواهیم کرد و این کار سختی نیست فقط چنانچه بتونیم ایستگاههای پمپاز که خودمان امسال افتتاح کردیم 70 درصد را به این موضوع اختصاص دهیم به یاری خداوند صد درصد خوراک کارخانه قند یاسوج تامین خواهد شد.
مدیر کل جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد نیاز کارخانه قند یاسوج به خوراک چغندر قند را 100 هزار تن اعلام کرد و تاکید کرد : 100 هزار تن چغندر خام نیاز مصرف کارخانه قند یاسوج است که تقریبا 20 هزار تن شکر خام سهمیه دارند و بقیه نیاز کارخانه به صورت چغندر می باشد.
جعفر گوهرگانی ظهر امروزرشد تولیدی گندم سیلویی و بذر در استان را 210 درصد اعلام کرد و ادعا کرد: در سال‌های 91 و 92 حدود 27 هزار تن گندم سلویی و بذر از کشاورزان استان خریداری شد این در حالی است که از ابتدای امسال تاکنون 57 هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه‌ و بویراحمد با بیان اینکه این 57 هزار تن گندم تنها در مناطق گرمسیری استان خریداری شده افزود: از این میزان 10 هزار تن بذر و 47 هزار تن گندم سیلویی است.
گوهرگانی تصریح کرد: مناطق سردسیری استان نیز از نظر تولید گندم از وضعیت مطلوبی برخوردار هستند و با برداشت گندم در مناطق سردسیری میزان خرید تضمینی گندم سیلویی و بذر افزایش می‌یابد.
وی ابراز امیدواری کرد: در سال زراعی 95-96 میزان گندم خریداری شده به 100 هزار تن افزایش یابد.
جعفر گوهرگانی با اشاره به مشکل کم آبی در استان گفت : بارش باران امسال فقط در شهرستان های کهگیلویه، بهمئی و لنده مطلوب بود اما در مناطقی مانند باشت، گچساران، سی‌سخت و یاسوج بدترین سال بارندگی را نسبت به سال‌های گذشته داشتیم.
وی با بیان اینکه امسال با مشکل کم‌آبی در استان مواجه می‌شویم گفت: شاید در استان بحران آب نداشته باشیم اما اگر کم آبی در بخش کشاورزی درست مدیریت نشود و اگر کشاورزان بخواهند به همان میزان سال‌های قبل سطح زیر کشت برنج داشته باشند به طور قطع یک ماه دیگر با مشکل کم‌آبی روبرو می‌شوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تأکید کرد: تحت هیچ شرایطی زیردست چاه‌ها و ایستگاه‌های پمپاژ نباید کشت برنج انجام شود.
گوهرگانی بیان کرد: اگر در منطقه‌ای به صورت سنتی از گذشته از آب رودخانه‌ها استفاده می‌کردند امسال باید سطح زیر کشت را کاهش دهند.
وی با تأکید بر اینکه کشت ذرت در مناطق گرمسیری جز در زیردست سد کوثر توصیه نمی‌شود گفت: در برنامه اقتصاد مقاومتی باید تولید حداقل 20 هزار تن ذرت داشته باشیم که این میزان را می‌توانیم فقط زیردست سد کوثر داشته باشیم به شرطی که کشاورزان ما در آن قسمت ذرت کشت کرده و سد هم به موقع 7 متر مکعب آب موردنیاز را تأمین کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر عدم استفاده از منابع آب زیرزمنی برای کشت ذرت یا چغندر ادامه داد: کشت هندوانه و گوجه در فضای باز نیز جمع‌آوری می‌شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 546502

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =