۷ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۲۲
کد خبر: 82614201
T T
۰ نفر
كاهش تولید علت افزایش قیمت گوشت مرغ در آذربایجان غربی

ارومیه- ایرنا- مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد كشاورزی آذربایجان غربی گفت: افزایش قیمت گوشت مرغ، ناشی از كاهش تولید به علت استرس گرمایی و كاهش وزن گیری مرغ در فصل گرم سال است.

احمد دهقان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سازمان جهاد كشاورزی استان برای كنترل قیمت مرغ اقدام به توزیع نامحدود مرغ منجمد به قیمت 53 هزار ریال در سراسر استان كرده و توزیع كنندگان مجوزدار می توانند برای دریافت حواله معرفی به انبار به ساختمان شماره یك جهاد كشاورزی استان مراجعه كنند.
وی بیان كرد: قیمت مرغ منجمد عرضه شده در تعاونی ها و فروشگاه های زنجیره ای 56 هزار ریال به ازای هر كیلو برای مصرف كنندگان در نظر گرفته شده است.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد كشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینكه سرانه مصرف گوشت مرغ در استان 40 كیلوگرم است، اظهار كرد: به اندازه مصرف هشت ماه استان مرغ منجمد در سردخانه ها ذخیره سازی شده است.
به گزارش ایرنا قیمت گوشت مرغ گرم امروز شنبه 75 تا 83 هزار ریال بوده كه نسبت به روز پنجشنبه پنج هزار ریال كاهش یافته است.
افزایش ناگهانی قیمت مرغ در بازار از هفته گذشته آغاز شده است.
7125/2093 **خبرنگار : طاهره نوید آرین ** انتشار دهنده: صابر چهرقانی

سرخط اخبار استان‌ها