دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه هنگامی که سطح هموگوبین یا گلبول های قرمز خون از سطحی پایین تر بیاد پدیده کم خونی اتفاق می افتد، می افزاید: در چنین شرایطی افراد دچار رنگ پریدگی، اختلال در ریتم خواب و خستگی های زودرس می شوند. در بلند مدت هم علایمی مثل بزرگ شدن طحال، ضعف عضلانی و قاشقی شدن ناخن ها رخ می دهد. اساسا ابتلا به کم خونی بشدت کیفیت زندگی فرد را کاهش می دهد. در مواجهه با کم خونی باید نوع و علت آن ارزیابی شود که شایع ترین نوع آن ناشی از فقر آهن بدلیل عدم دریافت کافی آهن یا دفع زیاد آهن است. فرد پس از تشخیص علت بروز کم خونی باید در دربافت مواد غذایی دریافتی مصرف غذاهایی مثل پسته، عدس، گوشت قرمز، جگر و اسفناج را بالا ببرد. اما رفع بیمارگونه آهن حتما نیاز به مصرف مکمل آهن دارد./خبرآنلاین

261 33

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1882453

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =