بخش کشاورزی از ارکان تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی است

به گزارش خبرانلاین از ساری ، ربيع فلاح جلودار، استاندار مازندران در همايش كشاورزي، اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل با اشاره به اين كه ماموريت استان در سال 95 ماموريتي جهادي براي تحقق عملي اقتصاد مقاومتي است، بيان داشت: بخش كشاورزي از اركان و پايه هاي تحقق سياست هاي اقتصاد مقاومتي است و روح حاكم بر اين ابلاغيه بيشتر در زير بخش هاي كشاورزي جلوه گر مي شود.

استاندار درون زايي، برون گرايي، عدالت محوري، دانش بنيان و مردمي بودن را از محورهاي اصلي اقتصاد مقاومتي برشمرد و ياد آور شد: مازندران در تامين غذا و امنيت و سلامت غذايي كشور سهم و جايگاه بالايي دارد و برون گرايي بايد به عنوان يك مولفه مهم بخش كشاورزي به شكل صحيح تحقق يابد.

وي بر برخورداري عادلانه همه مناطق استان به ويژه روستاها از بسترهاي لازم توسعه توليد و بازار و حمايت هاي دولت از اين بخش تاكيد كرد و افزود: دانش امروزه محور اصلي فعاليت است و در بخش كشاورزي، بهره گيري از علم و تكنولوژي مي تواند به بهبود كيففيت توليد و افزايش بهره وري كمك نمايد.

مقام عالي دولت در استان، با اشاره به اين كه 45 درصد جمعيت مازندران در روستاها ساكن هستند، تصريح نمود: روستاهاي مازندران با توجه به برخورداري از خدمات زيربنايي و منابع طبيعي يك فرصت مولد در جهت تقويت توليد و اشتغال به شمار مي رود.

ربيع فلاح با بيان اين كه مازندران بايد در توليد در همه زير بخش هاي كشاورزي حرف اول كشور را بزند، گفت: توسعه بخش كشاورزي نيازمند توسعه مكانيزاسيون است.

استاندار با اعلام اين كه تلاش كرديم تا موانع موجود در بازارهاي عرضه محصولات بخش كشاورزي را مرتفع نماييم، اظهار داشت: موضوع توسعه صادرات و فتح بازارهاي هدف بايد در سال 95 با جديت بيش از پيش تداوم يابد و امسال بايد نقطه عطف رونق بازار محصولات باغي استان در كشور باشد.

نماينده عالي دولت در مازندران از دعوت وزير كشاورزي كشور روسيه از استاندار مازندران براي شركت و سخنراني در اجلاس كشاورزي در مسكو طي روزهاي آينده خبر داد و گفت: حضور در اين اجلاس نشانگر توانمندي مازندران در بخش هاي مختلف كشاورزي است و بايد از ظرفيت ها و توانمندي هاي اين بخش در جهت توسعه صادرات بهره گيري مطلوب نمود.

وي با اشاره به اين كه درياي مازندران مي تواند سرشار از توليد باشد و تا 1 ميليون تن اين ظرفيت قابل ارتقا است، ابراز كرد: همه ظرفيت هاي توليد در استان بايد بالفعل شود.

استاندار، افزود: طبيعت گردي را بايد يكي از محورهاي بخش جنگلداري به شمار آوريم و ضمن صيانت از درختان و عرصه هاي جنگلي، به توسعه اشتغال در اين بخش كمك كنيم.

ربيع فلاح با اشاره به اين كه افزايش بهره وري توليد بايد با بهره گيري از دانش دنبال شود، خبر داد: بر اساس آمار منتشره از سوي مركز آمار ايران، اشتغال در مازندران طي سال 94، 6 دهم درصد نسبت به سال 93 رشد داشته است و از اين نظر در شمار چند استان برتر كشور قرار داريم.

مقام عالي دولت در استان، با تاكيد بر اين كه مازندران بايد در بحث تحقق اقتصاد مقاومتي در پايان سال 95 در شمار استان هاي برتر قرار گيرد، بيان داشت: در جلسه ملي در اين خصوص اعلام آمادگي كرديم تا مازندران جزء استان هاي پايلوت براي تحقق همه جانبه اقتصاد مقاومتي قرار گيرد.

در آغاز اين همايش حيدر پور، رييس سازمان جهاد كشاورزي استان، گزارشي از اقدامات و فعاليت هاي اين سازمان و برنامه هاي دستگاه متبوع در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي ارايه نمود.

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 526155

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 8 =